Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #11 Egehan2211 dedi: Linki var mıdır hocam. Linki var mıdir hocam. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Egehan2211 dedi: Linki var mıdır hocam. Linki var mıdir hocam. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Egehan2211 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #12 Burak Günaydın dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Burak Günaydın dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genel Markalar 360 Kablolu Oyun Kolu (pc Ve 360 Uyumlu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
CengizD Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 588 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #13 Logitech F710 var bende. Yeni oyunlarda titreşim desteği hiç yok desek yeri var. Tetikleri çok sert.. Yumuşatmak için yaylarla oynadım. Arada bir, kendi kendine basmaya başladı. O yüzden logiteceh bakmayın bence.
Logitech F710 var bende. Yeni oyunlarda titreşim desteği hiç yok desek yeri var. Tetikleri çok sert.. Yumuşatmak için yaylarla oynadım. Arada bir, kendi kendine basmaya başladı. O yüzden logiteceh bakmayın bence.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.429 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 3 Kasım 2024 #14 Egehan2211 dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldiniz mi olu bolge ne kadar cok var mı titresimi var mı bir de.
Egehan2211 dedi: Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aldiniz mi olu bolge ne kadar cok var mı titresimi var mı bir de.
Egehan2211 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #15 yigit.ked dedi: Hocam aldiniz mi olu bolge ne kadar cok var mı titresimi var mı bir de. Genişletmek için tıkla... Evet aldım hocam benim işimi görüyor titreşimide var PC de kullanıyorum.
yigit.ked dedi: Hocam aldiniz mi olu bolge ne kadar cok var mı titresimi var mı bir de. Genişletmek için tıkla... Evet aldım hocam benim işimi görüyor titreşimide var PC de kullanıyorum.