Xbox 360 satılmalı mı?

Makaleler
8
Yer
Castel Sant'Angelo
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R1056NT
i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz
Elimde çocukluğumdan kalma bir RGH/JTAG'li bir Xbox 360 Slim (Trinity) var. Sizce satmalı mıyım yoksa elde tutup ileride retro diye değerlendirmeli miyim? Kozmetiği iyi değil.

Elimde çocukluğumdan kalma bir RGH/JTAG'li bir Xbox 360 Slim (Trinity) var. Sizce satmalı mıyım yoksa elde tutup ileride retro diye değerlendirmeli miyim? Kozmetiği iyi değil.

Microsoft hâlâ 360'a güncelleme veriyor diye biliyorum bence retro olarak kullanmak daha mantıklı.

Microsoft hâlâ 360'a güncelleme veriyor diye biliyorum bence retro olarak kullanmak daha mantıklı.
Hayır, güncelleme desteği geçen sene kesildi ve oyun bile satın alınamıyor.

Hayır, güncelleme desteği geçen sene kesildi ve oyun bile satın alınamıyor.

Evet marketplace desteği kesilmiş ama 2025'in Haziran'da arayüz yeniliği yapan güncelleme yolladığını söyleyenler olmuş.

Çift kollu, 250 GB bir rgh Corona'yı bu mayıs ayında 3200'e aldım. Ve, ihtiyacın yoksa satmaman daha iyi olur. Aşırı fazla da etmiyorlar, yani satmaya da çok değmiyor.

Değer kazanma işi ayrı, aşırı nadir bir cihaz değil sonuçta. Ama yine de arada bir açıp oyun oynayacağın, 7. jenerasyon oyunlarını oynayabileceğin bir cihaz olur. Mvg'nin cihazı gibi içine oyun atabilir, arada bir nostalji amaçlı kullanabilirsin.

Mesela bundan önce Xbox One S'im vardı, ve bilgisayar aldıktan sonra direkt sattım. Çünkü satın aldığım oyun yoktu, ve ayda yılda bir oyun oynayacak olduğumda da Game Pass'e o kadar para verme fikri pek hoş gelmedi. Bu 360'ta ise, içine 30'dan fazla oyun attım ve gerekirse yıllar sonra bile konsolu açıp arada bir oyun oynayabilir olacağım.

Cihaz Rgh'li olmasa ben de elinde tutmanı çok önermezdim, fakat Rgh'li olması çok fazla şeye kapı açıyor. Dediğim gibi, içine ilgini çeken oyunları at; arada bir oynarsın, olmadı retro bir cihaz olarak kenarda kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…