Çözüldü Xbox 360 Skyrim Türkçe Yama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EskoriX

Hectopat
Arkadaşlar Xbox 360 cihazım var. Orijinal olduğu için kutulu oyun olan Skyrim'i aldım. Oyunu nasıl Türkçe yapabilirim? İnternette buna uygun kaynak bulamadım.

Size bir link vereceğim. Aynı siteden kendi PS3'üm için yama indiriyorum. Xbox 360'da nasıl yama kurulur bilmiyorum. Buyurun. Çok fazla reklam var. Sanırım oyunun da korsan olması gerekiyor. Orijinal oyun CD'sindeki oyunların dosyalarını değiştiremiyoruz.

Size bir link vereceğim. Aynı siteden kendi PS3'üm için yama indiriyorum. Xbox 360'da nasıl yama kurulur bilmiyorum. Buyurun. Çok fazla reklam var. Sanırım oyunun da korsan olması gerekiyor. Orijinal oyun CD'sindeki oyunların dosyalarını değiştiremiyoruz.
Hocam site kapanmış. Önerebileceğiniz aşka site var mı?

Hocam bir tane Skyrim türkçe yama buldum ama Xbox 360 güncel sürümünde sanırım çalışmıyormuş hala arıyorsanız atabilirim.
Siteyi atsanız daha iyi olur, xbox360torrent kapandığından beri Türkçe yamaya erişemiyoruz.

Siteyi atsanız daha iyi olur, xbox360torrent kapandığından beri Türkçe yamaya erişemiyoruz.
XBOX 360 TÜRKÇE YAMALAR | index şöyle bir site var hocam ama hiç indirmedim virüslü filanda olabilir dikkat edin ben skyrim yamasını technopatta bir arkadaşın paylaşımından indirdim bu sitedekiyle aynı mı bilmiyorum

@SerdarT35 hocam skyrim türkçe yamasını yapabilirseniz banada anlatabilir misiniz 1-2 kere denedim chatgptye filanda sordum ama beceremedim :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı