Hocam site kapanmış. Önerebileceğiniz aşka site var mı?Size bir link vereceğim. Aynı siteden kendi PS3'üm için yama indiriyorum. Xbox 360'da nasıl yama kurulur bilmiyorum. Buyurun. Çok fazla reklam var. Sanırım oyunun da korsan olması gerekiyor. Orijinal oyun CD'sindeki oyunların dosyalarını değiştiremiyoruz.
Hocam bir tane skyrim türkçe yama buldum ama xbox 360 güncel sürümünde sanırım çalışmıyormuş hala arıyorsanız atabilirimHocam site kapanmış. Önerebileceğiniz aşka site var mı?
Siteyi atsanız daha iyi olur, xbox360torrent kapandığından beri Türkçe yamaya erişemiyoruz.Hocam bir tane Skyrim türkçe yama buldum ama Xbox 360 güncel sürümünde sanırım çalışmıyormuş hala arıyorsanız atabilirim.
XBOX 360 TÜRKÇE YAMALAR | index şöyle bir site var hocam ama hiç indirmedim virüslü filanda olabilir dikkat edin ben skyrim yamasını technopatta bir arkadaşın paylaşımından indirdim bu sitedekiyle aynı mı bilmiyorumSiteyi atsanız daha iyi olur, xbox360torrent kapandığından beri Türkçe yamaya erişemiyoruz.
Boş zamanda halleder gelir anlatırım.@SerdarT35 hocam Skyrim türkçe yamasını yapabilirseniz bana da anlatabilir misiniz 1-2 kere denedim ChatGPT'ye filanda sordum ama beceremedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.