T TReuy Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2020 #1 Xbox 360 kablolu controller almayı düşünüyorum. PC'de kullanacağım, özellikle araba sürerken hızı ayarlamak istiyorum trigger tuşlarında hassasiyet var mı yani yarım vs. basabiliyor muyum? Ona göre sipariş vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
Xbox 360 kablolu controller almayı düşünüyorum. PC'de kullanacağım, özellikle araba sürerken hızı ayarlamak istiyorum trigger tuşlarında hassasiyet var mı yani yarım vs. basabiliyor muyum? Ona göre sipariş vereceğim.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #2 360 salla, Xbox One Controller'ı al ve hassasiyeti ayarlanmıyor triggerin maalesef.
T TReuy Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2020 #3 ANILxTR dedi: 360 salla, Xbox One Controller'ı al ve hassasiyeti ayarlanmıyor triggerin maalesef. Genişletmek için tıkla... 3 kat fiyat farkı var arada
ANILxTR dedi: 360 salla, Xbox One Controller'ı al ve hassasiyeti ayarlanmıyor triggerin maalesef. Genişletmek için tıkla... 3 kat fiyat farkı var arada
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #4 TReuy dedi: 3 Kat fiyat farkı var arada. Genişletmek için tıkla... İnan bana acele etme Xbox One Controlleri en iyi controlleridir.
TReuy dedi: 3 Kat fiyat farkı var arada. Genişletmek için tıkla... İnan bana acele etme Xbox One Controlleri en iyi controlleridir.