Xbox 360 Ve Ps3 Çevirici ile bağlama ve kod ile oyun

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yaz Ps3 veya Xbox 360 alacağım. Beklentilerim ve sorularım doğrultusunda hangi konsolun bu isteklerimi karşıladığını söylerseniz sevinirim.

• Online sunucuları kapanmamalı.
  • Oyunlarda bir sıkıntı olmamalı.
  • Konsolda herhangi bir sıkıntı çıkmamalı.
  • BF4 gibi oyunlarda kasmamalı.

1. Benim evimde 1600x900 VGA monitörüm var. Buna konsolu çevirici ile bağlayabilir miyim ? Bağlarsam 1600x900 çözünürlüğü ayarlayabilir miyim ? Tepki Süresi 5ms.
  2. Baktığım kadarıyla BF4 gibi oyunlar kutulu olarak bulunmuyor. Bildiğiniz gibi EA oyunları kod istiyor. Bu kod sıkıntısını nasıl çözerim ?

@Recep Baltaş

Bakan yok mu ?

Yardımcı olun lütfen.

Lütfen isteğe göre düzgün cevaplar verelim. Her iki konsolun da server'ları bir kaç yıl daha kapanmaz diye düşünüyorum hala kullanıcıları var. Her iki konsol için de Battlefield 4 kutulu olarak bulunuyor. Benim tavsiyem hangisinin gamepad'i ile rahat oynayacaksanız onu satın alın, gamepad'leri teknoloji marketlerinde deneyimleyebilirsiniz.

Lütfen isteğe göre düzgün cevaplar verelim. Her iki konsolun da server'ları bir kaç yıl daha kapanmaz diye düşünüyorum hala kullanıcıları var. Her iki konsol için de Battlefield 4 kutulu olarak bulunuyor. Benim tavsiyem hangisinin gamepad'i ile rahat oynayacaksanız onu satın alın, gamepad'leri teknoloji marketlerinde deneyimleyebilirsiniz.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki monitör konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki monitör konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Her çeviricinin görüntü vermediği söyleniyor ama kaliteli bir çevirici alınırsa iyi görüntü verecektir sıkıntı olmayacaktır.

Her çeviricinin görüntü vermediği söyleniyor ama kaliteli bir çevirici alınırsa iyi görüntü verecektir sıkıntı olmayacaktır.

İnternette gördüğüme göre kaliteli çevirici bulmak sıkıntı değil. Ayrıca 5ms monitör yeter mi ? Konsoldan 1600x900 çözünürlük alabilir miyim ? Sanırım desteklemiyor.

İnternette gördüğüme göre kaliteli çevirici bulmak sıkıntı değil. Ayrıca 5ms monitör yeter mi ? Konsoldan 1600x900 çözünürlük alabilir miyim ? Sanırım desteklemiyor.
5 ms yeterli ama çözünürlük konusunda emin değilim daha az da alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı