Xbox 360 vs Playstation 3

Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben bir konsol almak istiyorum ama daha karar veremedim. Playstation 3 mü alsam, Xbox 360 mı? Renk kalitesi, anti aliasing gibi konularda hangisi üstün söyleyebilir misiniz?
Uzun lafın kısası Xbox 360 mı, Playstation 3 mü? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
peki bir sorum daha olacak bir yanda 500 gb xbox 360 var ve 470 lira ve bir yanda da ps3 12 gb lık modelden var ve ps3 450 tl sizce hangisini alayım :/

bu arda 600 lira

Zamanında PS3 cafelerde calışmış biri olarak. Tek sevdiğim oyun mortal combat 7 ve call of duty black op zombie 1 ve 2. Diğer oyunlar bana göre değildi. Dikkatimi cekmiyordu. Bir süre sonra sıkılırsın. Benim için bu süre 1 ay:) Hangisinde oyun daha fazla ise onu almanı tavsiye ederim. Oyun bolluğu önemli.

600 lira mı ? Çok fazla. Çanakkale Letgo'da 800 e PS4 var.

Madem 600 Gibi iyi bir bütçe varken biraz daha biriktirip ucuza PS4 Kovalayın.

Ben buldum 300 350 ye ikişer tane. Parayı denkleştiremedim. 500GB buldum 350 TL'ye. Kısmetse onu alacağım. Demem o ki bizim Türkiye'de XBOX çok fazla yaygın değil. PS daha yaygın. Şahsen Çanakkale'de hiç XBOX servis tamir vs göremedim. Ama PS3 sorun çıkarsa bütün cafe'ler bu PS3'ü tasarlayan mühendislerden daha çok bilgili.

200 tane oyun ama nasıl 200 tane ?

arkadaşlar ben ps3 almaya karar verdim süper slim 12 gb sonradan 500 gb harddisk alıcam ama ps3 süper
slim kırma işlemi için çip gerekiyormu ve bu arada çip gerekiyorsa kaç tl olur

600 lira mı ? Çok fazla. Çanakkale Letgo'da 800 e PS4 var.

Madem 600 Gibi iyi bir bütçe varken biraz daha biriktirip ucuza PS4 Kovalayın.

Ben buldum 300 350 ye ikişer tane. Parayı denkleştiremedim. 500GB buldum 350 TL'ye. Kısmetse onu alacağım. Demem o ki bizim Türkiye'de XBOX çok fazla yaygın değil. PS daha yaygın. Şahsen Çanakkale'de hiç XBOX servis tamir vs göremedim. Ama PS3 sorun çıkarsa bütün cafe'ler bu PS3'ü tasarlayan mühendislerden daha çok bilgili.

200 tane oyun ama nasıl 200 tane ?
jtag lenmiş olduğu için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı