Xbox 360 vs PS3

Performans bakımından Xbox 360 iyidir ama oyun bakımından PS3 derim.

Daha ucuza bulunabilir olması ve kontrolcüsünü sevdiğim için Xbox 360 diyorum. Jtaglı almaya bakın. Xbox 360 alacaksanız Fat kasa almayın. Xbox 360 alacaksanız Elit ve Arcade kasa almayın.

Ben PS3 kullandım Xbox kullanmadım. Ama sırf oyun çeşitliliği bakımından PS3 derdim. PS3 almaya karar verirsen Fat kasa alayım deme. Ayrıca reballing yapılmamış olmasına dikkat et.

İki cihaz hakkında da aşırı bilgim yok. Ancak, kimse Playstation 3'de olan kronik sorundan bahsetmemiş. Cihazın GPU'sunun lehimleri atıyor. Özellikle GTA 5 gibi parçaları yoran bir oyundan bahsediyorsunuz. Bence buna dikkat edin, Playstation 3 alacaksanız tamir olup olmadığını anlamanız gerekebilir.

Sadece PS3'ün değil her iki cihazın da kronik sorunlarından bahseden olmamış. Eğer kronik sorundan söz edeceksek Xbox 360'ın eline kimse su dökemez.

Sıfır bulabileceğini düşünmüyorum. Piyasada sıfır diye satılan modeller elbet vardır ama ne kadar güvenilir, hiç emin değilim.

Performans olarak 360 daha iyi ama özel oyun istiyorsan PS tercih etmelisin.

Fat modellerde bu sorun var. Slim ve sonrasında bu sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…