Arkadaşlar merhaba, yazın işten döndükten sonra 1-2 saat kafa dağıtmak için Xbox alsam mı diye düşünüyorum. Daha önce hiç konsol ile oyun deneyimim olmadı. 12 saat çalışacağım 2 saat yol sürüyor yani kabaca 13-14 saat dışarıda olacağım ve geldiğimde koltuğa uzanıp günde 1-2 saat oyun oynayıp kafa dağıtmayı düşünüyorum. Zaten fazla bir beklentim yok nostaljik oyunlar da gayet ilgimi çekiyor, grafik ve eski oyun takıntım yoktur aşırı rezil grafikleri olmadığı sürece her türlü oyunu oynayabilirim. O yüzden acaba Series S yerine ucuz yollu kırılmış Xbox 360 mı alsam diye düşündüm çünkü zaten çok oyun meraklısı bir insan değilim hatta sadece 1-2 pes-FIFA oyunu olsa 1-2 tane de açık dünya oyunu olsa bana fazlasıyla yeter. GTA6 çıktığında bile oynamasam olur o kadar da merak ettiğim bir oyun değil açıkçası. 3 ay sonra üniversiteye gittiğim için de 9 ay boşta yatacak cihaz.
İkilemde kaldığım durumlar genel olarak şu şekilde özetleyebilirim.
Xbox 360 alırsam:
-Daha ucuza alacağım.
-Oyunlara para vermeyeceğim.
-Nostaljik oyunlar benim için yeterli.
Xbox Series S alırsam:
-Daha fazla para vereceğim.
-Game Pass ile yine ucuz yollu oyun sorununu çözebileceğim (3 aylık abonelik var diye düşünüyorum en az 6 ay- 1 yıllık almak şart ise bilmiyorum.)
-Daha güzel grafikler ve oyun deneyimi.
Televizyon: TCL 65P635 Ultra HD (4K) TV
Xbox 360 için VGA gerekiyorsa VGA girişi olan bir televizyon daha mevcut.
Sizce hangisi daha mantıklı? Açıkçası harcadığım paranın hakkını verecek kadar kullanacak olsam direkt Series S alırım ama çok kullanmayacağım zaten bu yüzden fazla para harcamama taraftarıyım. Piyasalarına hakim değilim ama 360 için 2500TL civarına ilanlar denk geldi (temiz midir fikrim yok, sorunsuz vs. diye paylaşılmış ilanlar.) Series S için de 8-9k civarı bulabiliyorum temiz gibi gördüğüm ilanları.
İkilemde kaldığım durumlar genel olarak şu şekilde özetleyebilirim.
Xbox 360 alırsam:
-Daha ucuza alacağım.
-Oyunlara para vermeyeceğim.
-Nostaljik oyunlar benim için yeterli.
Xbox Series S alırsam:
-Daha fazla para vereceğim.
-Game Pass ile yine ucuz yollu oyun sorununu çözebileceğim (3 aylık abonelik var diye düşünüyorum en az 6 ay- 1 yıllık almak şart ise bilmiyorum.)
-Daha güzel grafikler ve oyun deneyimi.
Televizyon: TCL 65P635 Ultra HD (4K) TV
Xbox 360 için VGA gerekiyorsa VGA girişi olan bir televizyon daha mevcut.
Sizce hangisi daha mantıklı? Açıkçası harcadığım paranın hakkını verecek kadar kullanacak olsam direkt Series S alırım ama çok kullanmayacağım zaten bu yüzden fazla para harcamama taraftarıyım. Piyasalarına hakim değilim ama 360 için 2500TL civarına ilanlar denk geldi (temiz midir fikrim yok, sorunsuz vs. diye paylaşılmış ilanlar.) Series S için de 8-9k civarı bulabiliyorum temiz gibi gördüğüm ilanları.
Son düzenleyen: Moderatör: