S Samet Yetgin Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #11 ImSTICK dedi: Bu yaptığım şey korsana teşvik ve eğer bunu bir admin görürse yanarım dostum. Korsana destek yok ama evet o 1 oyunun durur sorun olmaz diğer oyunları açtıktan sonra Online açmaya çalışma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol
ImSTICK dedi: Bu yaptığım şey korsana teşvik ve eğer bunu bir admin görürse yanarım dostum. Korsana destek yok ama evet o 1 oyunun durur sorun olmaz diğer oyunları açtıktan sonra Online açmaya çalışma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağol
O ozzisoulja Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 60 2 Temmuz 2024 #12 ImSTICK dedi: Konsol kırma muhabbeti PS'lerde var hocam takıl sen bu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız video kaldırılmış ve merak ediyorum jtag ve rgh olmadan xbox'a nasıl oyun atabiliyoruz
ImSTICK dedi: Konsol kırma muhabbeti PS'lerde var hocam takıl sen bu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Attığınız video kaldırılmış ve merak ediyorum jtag ve rgh olmadan xbox'a nasıl oyun atabiliyoruz