Çözüldü Xbox 360'da Online'dan oyun almak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Kyaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 623
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kyaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb
Ryzen 5 5600
Asrock B450M-HDV R4.0
GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8)
MLD M300 500GB NVME SSD
DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+
Xbox 360 cd oyunları çok pahalı olduğundan sanal marketten oyun almak istedim. Araştırınca sanal marketin desteği kesildiğini gördüm. Ama xboxın kendi sayfasında hala satışta olan xbox 360 oyunları olduğunu gördüm. Kapak resminde xbox 360 var ama aşağı kaydırınca platformlarda xbox one, xbox series x/s yazıyor. Bu oyunları siteden alsam xbox 360ta oynamam mümkün olur mu sizce ?
Örnek: Call of Duty®: Modern Warfare® 3 ürününü satın al | Xbox
Kapak resmine dikkatinizi çekerim.

Çözüm
Xbox 360 CD oyunları çok pahalı olduğundan sanal marketten oyun almak istedim. Araştırınca sanal marketin desteği kesildiğini gördüm. Ama Xbox'ın kendi sayfasında hala satışta olan Xbox 360 oyunları olduğunu gördüm. Kapak resminde Xbox 360 var ama aşağı kaydırınca platformlarda Xbox One, Xbox series X/S yazıyor. Bu oyunları siteden alsam Xbox 360'ta oynamam mümkün olur mu sizce?

Öyle yazdığına bakma oynayabilirsin ayarlar>hesap>indirme geçmişi yerinden.
Yalnız tüm oyunların geriye dönük uyumluluğu olmadığı için bütün 360 oyunlarını oynayamazsın. Market place kapalı ondan dolayı CD şart geriye dönük uyumluluğu olmayan oyunlarda.
Ben oynanmıyor diye biliyorum. Xbox 360 oyunları artık "online olarak" sadece ileriki nesillerde iyileştirilmiş sürüm olarak satın alınabiliyor.
Haa kötüymüş o zaman. Bir an sevinmiştim çünkü 2. El cdler aşırı pahalı. Sağlık olsun diyelim teşekkürler yanıtınız için.

Xbox 360 CD oyunları çok pahalı olduğundan sanal marketten oyun almak istedim. Araştırınca sanal marketin desteği kesildiğini gördüm. Ama Xbox'ın kendi sayfasında hala satışta olan Xbox 360 oyunları olduğunu gördüm. Kapak resminde Xbox 360 var ama aşağı kaydırınca platformlarda Xbox One, Xbox series X/S yazıyor. Bu oyunları siteden alsam Xbox 360'ta oynamam mümkün olur mu sizce?

Yalnız tüm oyunların geriye dönük uyumluluğu olmadığı için bütün 360 oyunlarını oynayamazsın. Market place kapalı ondan dolayı CD şart geriye dönük uyumluluğu olmayan oyunlarda.

Çözüm

Kusura bakmayın geç cevapladım. İşe yaradı normalde CD ile sahibinden üzerinden almak istesem 2. el toplamda minimum 2 bin TL vereceğim oyunlara site üzerinden satın alarak sadece 250TL verdim. Oyunları indirdim sıkıntısız çalışıyor. Yanıtınız için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın geç cevapladım. İşe yaradı normalde CD ile sahibinden üzerinden almak istesem 2. el toplamda minimum 2 bin TL vereceğim oyunlara site üzerinden satın alarak sadece 250TL verdim. Oyunları indirdim sıkıntısız çalışıyor. Yanıtınız için çok teşekkürler.
Ben de yanlış cevabım için özür dilerim o zaman, ben öyle biliyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı