Umut10 Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Xbox 360 ve laptopum var. Xbox 360'ı laptop üzerinden oynamak istiyorum. Bana en uygun fiyatlı çözümü sunabilir misiniz?
Xbox 360 ve laptopum var. Xbox 360'ı laptop üzerinden oynamak istiyorum. Bana en uygun fiyatlı çözümü sunabilir misiniz?
TheBadAssONe Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 En uygun çözüm HDMI kablosuyla bağlamaktır.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 3 Mayıs 2021 #3 HDMI kablosu ile bağlayabilirsin.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 Laptop’larda sadece HDMI çıkışı vardır. Bu yüzden XBOX 360’ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz.
Laptop’larda sadece HDMI çıkışı vardır. Bu yüzden XBOX 360’ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz.
TheBadAssONe Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 winesandsmiles dedi: Laptop'larda HDMI girişi yoktur. Bu yüzden Xbox 360'ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HDMI girişi var laptoplarda.
winesandsmiles dedi: Laptop'larda HDMI girişi yoktur. Bu yüzden Xbox 360'ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HDMI girişi var laptoplarda.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 3 Mayıs 2021 #6 winesandsmiles dedi: Laptop’larda HDMI girişi yoktur. Bu yüzden XBOX 360’ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eminmisiniz benimkinde var?
winesandsmiles dedi: Laptop’larda HDMI girişi yoktur. Bu yüzden XBOX 360’ı monitör veya televizyonunuzda oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eminmisiniz benimkinde var?
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #7 Pardon hocam ben laptop’a bağlayamama anlamında söylemiştim.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #8 Laptop'larda HDMİ çıkışı vardır girişi yoktur.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #9 TheBadAssONe dedi: HDMI girişi var laptoplarda. Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Hocam emin misiniz benimkinde var? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda HDMI girişi var fakat arkadaşın demek istediği o değil. Laptopların HDMI girişi sadece çıkış olarak kullanabiliyor. Yani laptopun HDMI girişine bir cihaz bağlayıp, laptop ekranını kullanamazsınız.
TheBadAssONe dedi: HDMI girişi var laptoplarda. Genişletmek için tıkla... Falsey dedi: Hocam emin misiniz benimkinde var? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda HDMI girişi var fakat arkadaşın demek istediği o değil. Laptopların HDMI girişi sadece çıkış olarak kullanabiliyor. Yani laptopun HDMI girişine bir cihaz bağlayıp, laptop ekranını kullanamazsınız.
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #10 Laptoplar da HDMI çıkışı var, girişi yok. Bakın kablo girişi yok manasında demiyorum, görüntü girişi yok manasında diyorum.
Laptoplar da HDMI çıkışı var, girişi yok. Bakın kablo girişi yok manasında demiyorum, görüntü girişi yok manasında diyorum.