ghostkadir33 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Elimdeki final fantasy modeli oturduğum yerde kırdıracak yer internette pek güvenli yerler bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Elimdeki final fantasy modeli oturduğum yerde kırdıracak yer internette pek güvenli yerler bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 19 Ekim 2020 #2 ghostkadir33 dedi: Elimdeki final fantasy modeli oturduğum yerde kırdıracak yer internette pek güvenli yerler bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz kırabilirsiniz. Zor bir şey değil.
ghostkadir33 dedi: Elimdeki final fantasy modeli oturduğum yerde kırdıracak yer internette pek güvenli yerler bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz kırabilirsiniz. Zor bir şey değil.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 19 Ekim 2020 #3 Yakınınızda illa PS3 satan dükkanlar vardır. Onlar Xbox 360 kırabiliyorsa onlara kırdırabilirsiniz.
Fear77 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #4 Bildiğim kadarıyla korsana destek verilmiyor.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 19 Ekim 2020 #5 Fear77 dedi: Korsana destek yok burada. Genişletmek için tıkla... Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz.
Fear77 dedi: Korsana destek yok burada. Genişletmek için tıkla... Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz.
ghostkadir33 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #6 fatihylmzz dedi: Kendiniz kırabilirsiniz. Zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yazılımla kırılıyor mu ben çip ile kırılıyormuş diye duydum.
fatihylmzz dedi: Kendiniz kırabilirsiniz. Zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yazılımla kırılıyor mu ben çip ile kırılıyormuş diye duydum.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Ekim 2020 #7 erdemst17 dedi: Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Modaretörler zaten korsan konularını onaylıyor.
erdemst17 dedi: Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Modaretörler zaten korsan konularını onaylıyor.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #8 Fear77 dedi: Korsana destek yok burada Genişletmek için tıkla... Zamanında Recep Baltaş'ın bile yanıt verdiği Xbox kırdırma konuları var Güldürmeyin beni.
Fear77 dedi: Korsana destek yok burada Genişletmek için tıkla... Zamanında Recep Baltaş'ın bile yanıt verdiği Xbox kırdırma konuları var Güldürmeyin beni.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.251 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 19 Ekim 2020 #9 ghostkadir33 dedi: Yazılımla kırılıyor mu ben çip ile kırılıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Hayır yazılımla kırılıyor. Çip ile alakası yok. (PS3 için öyleydi)
ghostkadir33 dedi: Yazılımla kırılıyor mu ben çip ile kırılıyormuş diye duydum. Genişletmek için tıkla... Hayır yazılımla kırılıyor. Çip ile alakası yok. (PS3 için öyleydi)
Fear77 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 19 Ekim 2020 #10 erdemst17 dedi: Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Moderetörler genelde izin veriyor diye biliyorum ancak genelde korsana destek verilmiyor konsol sahibi değlim ama kırdırmanın korsana girdiğini biliyorum.
erdemst17 dedi: Ya hocam çok afedersiniz ama modaretör onaylamış siz korsana destek yok yazıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Moderetörler genelde izin veriyor diye biliyorum ancak genelde korsana destek verilmiyor konsol sahibi değlim ama kırdırmanın korsana girdiğini biliyorum.