A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Daha once neredeyse hiç gamepadle oynamamis biri olarak bu beni 4-5 yil goturur mu? 9. nesil ile arasindaki tek fark share tusu galiba.
Daha once neredeyse hiç gamepadle oynamamis biri olarak bu beni 4-5 yil goturur mu? 9. nesil ile arasindaki tek fark share tusu galiba.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Mayıs 2023 #2 anomalynx dedi: Daha once neredeyse hiç gamepadle oynamamis biri olarak bu beni 4-5 yil goturur mu? 9. nesil ile arasindaki tek fark share tusu galiba. Genişletmek için tıkla... Alınır. Aralarında bahsettiğin özellik dışında fark yok neredeyse.
anomalynx dedi: Daha once neredeyse hiç gamepadle oynamamis biri olarak bu beni 4-5 yil goturur mu? 9. nesil ile arasindaki tek fark share tusu galiba. Genişletmek için tıkla... Alınır. Aralarında bahsettiğin özellik dışında fark yok neredeyse.
A anomalynx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.627 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #3 590736 dedi: Alınır. Aralarında bahsettiğin özellik dışında fark yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Ve hocam Xbox dizilimiyle hic oyun oynamadim, sadece dualshock ile fifa oynadim o kadar alismam uzun surer mi?
590736 dedi: Alınır. Aralarında bahsettiğin özellik dışında fark yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Ve hocam Xbox dizilimiyle hic oyun oynamadim, sadece dualshock ile fifa oynadim o kadar alismam uzun surer mi?
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 30 Mayıs 2023 #4 anomalynx dedi: Ve hocam Xbox dizilimiyle hic oyun oynamadim, sadece dualshock ile fifa oynadim o kadar alismam uzun surer mi? Genişletmek için tıkla... Uzun sürmez. X, Y, A, B hariç hemen hemen aynı. Analogları yine aynı işlevde.
anomalynx dedi: Ve hocam Xbox dizilimiyle hic oyun oynamadim, sadece dualshock ile fifa oynadim o kadar alismam uzun surer mi? Genişletmek için tıkla... Uzun sürmez. X, Y, A, B hariç hemen hemen aynı. Analogları yine aynı işlevde.