Xbox 8. nesil One S gamepad alınır mı?

RamizDayı1907

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx580 8GB
İ39100F
8GB RAM
1TB HARDDİSSK
Meslek
Öğrenci
PC e oynamak için Xbox One S kontrolcüsü almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Ve anakartımda Bluetooth yok TP-Link Bluetooth USB alıp 2-3 metreden kullanabilir miyim? Bir de Wireless rush marka bir gamepadim var, ikisini de aynı anda bağlayıp FIFA oynayabilir miyim?
(9.nesil gamepad almayı düşünmüyorum)

Ben 9. nesil in aynı kombinasyonu yapıp sorunsuz kullanıyorum. Herhangi bir gecikme vs sorunu olmadı. Ama imkanınız varsa 9. nesil tavsiye ederim tabii.

İki kolla da sorunsuz oynarsınız. TP-Link dongle ve kontrolcü kombinasyonu da gayet sağlıklı çalışıyor.
Hocam peki 4.0 ve 5.0 arasındaki fark nedir duyduğuma göre her dongle algılamıyormuş

Teşekkürler.

8. nesil Gamepad'i Bluetooth ile PC'de kullanmak benim için tam işkenceydi, kopup duruyordu. Kablosuz kullanmayı düşünüyorsanız tavsiye etmem.

8. nesil Gamepad'i Bluetooth ile PC'de kullanmak benim için tam işkenceydi, kopup duruyordu. Kablosuz kullanmayı düşünüyorsanız tavsiye etmem.
şuan hangi gamepadi kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…