Xbox 8. nesilde drift var mı?

risin

Femtopat
Daha fazla  
8. nesil Xbox One S kolumun drift problemi var mı?
Pek anlamıyorum bu işlerden AI da saçma cevaplar verdi size danışayım dedim.

Dosya Ekleri

• 740d28d1-d3aa-4f2c-883b-29e0157291cf.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 36
Drift problemi böyle anlaşılmaz. Oyunda sen kolu bıraktığında bile kamera kendi kendine dönüyorsa veya karakter hareket ediyorsa drift vardır. Ayrıca er ya da geç olacak.

Peki bu testin amacı nedir hocam sadece deadzone u anlamak içinmi

Peki bu testin amacı nedir hocam sadece deadzone u anlamak için mi?

Alttaki axislerdeki değerlerin hepsi neredeyse 0. eğer bu SS joyisticke dokunmadığın bir anda alındıysa şu an drift sorunun yok demektir ama ileride olması muhtemel.

Evet analoglar sabit durumda.peki garantisi bittiğinde drift sorunu oluşursa beni nasıl bir süreç bekler bilmek isterim. (Genelde platform,indie,rogue like tarzı gamepdi zorlamayacak oyunlar oynuyorum.)

Evet analoglar sabit durumda. Peki garantisi bittiğinde drift sorunu oluşursa beni nasıl bir süreç bekler bilmek isterim. (genelde platform, indie, Rogue like tarzı gamepdi zorlamayacak oyunlar oynuyorum.)

Hocam eğer garantisi bitene kadar sorun olursa garantiye gönderin bildiğim kadarıyla yenisini gönderiyorlar. Eğer garanti bittikten sonra olursa geçmiş olsun, zaten tamiri gamepad fiyatına yakın tutar. Monitörlerde panelin bozulması sonucu oluşan masraf gibi. Eğer zorlamayacak oyunlar oynuyorsanız drift oluşumu gecikir tabii ki.

Yenisini göndermiyorlar. İçini açıp kalibre edip geri gönderiyorlar. Tamir ediyorlar kısaca.

Evet analoglar sabit durumda.peki garantisi bittiğinde drift sorunu oluşursa beni nasıl bir süreç bekler bilmek isterim. (Genelde platform,indie,rogue like tarzı gamepdi zorlamayacak oyunlar oynuyorum.)
Garantisi bittiğinde geçmiş olsun. Tamir eden yerler varsa ve tamir edilebilecek durumdaysa ettirirsin. Bence yanlış tercih olmuş PC için.

hall efectli 8BitDo ultimate 2C oyun kolunu öneriyolar birde. Acaba ikinci elden Xbox kolunu satıp onu mu satın alsam yaklaşık 2bin TL 8Bitdo

hall efectli 8BitDo ultimate 2C oyun kolunu öneriyolar birde. Acaba ikinci elden Xbox kolunu satıp onu mu satın alsam yaklaşık 2bin TL 8Bitdo
Bana sorarsanız atk battle axe pro alabilirseniz onu almanızı veya daha düşük olsun derseniz bigbig won gale hall öneririm. Yurt dışı düşünürseniz de whatgeek üzerinden gamesir nova 2 lite alabilirsiniz. Satın alırken not kısmına TC yazmayı ve satın alım kısmında wgnew5 kodunu kullanmayı unutmayın. Vergi çıkmıyor ve 1300 TL'ye geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…