Xbox 9. nesil alınır mı?

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Amazon'da bayağı bir indirim var gibi dostlar, sizce bu indirim bitmeden Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

-Xbox 9. nesil kol + şarj istasyonu + Bluetooth adaptör (TP-Link)= 4179 bu fiyata alınır mı? Yoksa daha uygununu bulabilir miyim?

Gamepad önerebilirsiniz... Sadece EA FC ve hikayeli oyun oynayacağım, plartform PC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1200 liraya daha iyi bir cihaz alabilirsin. Tam bütçeni söyle ona göre öneri yapayım.

Hocam yapacakların bu kadar azken inan bana gerek yok. 1000hz, hall effect, bataryalı sağlam bir kol atacağım sana 1200 lira. Bende kullanıyorum bir haftadır çok başarılı. Xbox kolundan daha iyi.
4'e rahat çıkarım hocam.

EasySMX X15 siyah

Linkte en baştaki hocam.

Bilgisayar için 2.4 dongle falan bile çıkıyor. Fiyatına rakipsiz.

Normalde vergisiz fiyatı 50 60 dolarlık bir kol. Baya ucuza satılıyor şuan.

Linkte bir şey yok ki hocam, kafam rahat olsun bozulacak endişesiyle yaşamayayım gerekirse 3-5 fazla vereyim derdindeyim ben.

Linkte bir şey yok ki hocam, kafam rahat olsun bozulacak endişesiyle yaşamayayım gerekirse 3-5 fazla vereyim derdindeyim ben.
Bozulmaz hocam. Bozulursa paranı iade ediyorlar. Uygulama indirmen gerekiyor sanırım link için, stok bitti ya da.

İlla diyosan bunu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…