Xbox 9. nesil Controller alınır mı?

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Videonuzu izledim ve GameSir Cyclone 2 kafama yattı ve almaya niyetlendim ama, İyzico ve parolopara ile Xbox 1800 TL'ye denk geliyor. Gamisir Cyclone 2 2900 küsure denk geliyor. Bu aradaki farka değer mi sizce?
Hocam bir de ürün bu değil mi? Amazon üzerinde 2 modeli mevcut.

Svet hocam kol bu, bana sorarsanız vereceğiniz fazladan paraya değer

Svet hocam kol bu, bana sorarsanız vereceğiniz fazladan paraya değer.

Peki hocam 8BitDo Ultimate 2 ve gulikit KK3 ma nasıl? Gyro özelliği var yanlış değilsem gamisir Cyclone 2 modelinde mevcut değil. Ama 8BitDo Ultimate 2'te Hall tetik mevcut değil. Gulikit KK3 ma modelinde ise her ikisi de mevcut. Sizce hangisi tercih edilmeli. Almışken uzun ömürlü ve pişman olmayacağım bir model almak istiyorum.

Son düzenleme:
Peki hocam 8BitDo Ultimate 2 ve gulikit KK3 ma nasıl? Gyro özelliği var yanlış değilsem gamisir Cyclone 2 modelinde mevcut değil. Ama 8BitDo Ultimate 2'te Hall tetik mevcut değil. Gulikit KK3 ma modelinde ise her ikisi de mevcut. Sizce hangisi tercih edilmeli. Almışken uzun ömürlü ve pişman olmayacağım bir model almak istiyorum.
Hocam ultimate 2 ve cyclone 2 arasındaki tek fark ergonomileri. İkisinde de hem hall tetik hem de gyro var. Kk3 serisini çok önermiyorum hala sorun bildirenler var

Hocam Ultimate 2 ve Cyclone 2 arasındaki tek fark ergonomileri. İkisinde de hem Hall tetik hem de gyro var. KK3 serisini çok önermiyorum hala sorun bildirenler var.

Yanlış araştırma yapmışım o zaman hocam.
Peki 2 arasında hangisi önerirsiniz? Yazılım ve kalite olarak. 8BitDo daha sade ve şık gözüküyor.
Bu iki model arasındaki fark nedir?

Son düzenleme:
Yanlış araştırma yapmışım o zaman hocam.
Peki 2 arasında hangisi önerirsiniz? Yazılım ve kalite olarak. 8BitDo daha sade ve şık gözüküyor.
Bu iki model arasındaki fark nedir?

Tek ana fark 8bitdoda 4 programlanabilir buton var cyclone 2 de 2 tane. Kalan her şey aynı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı