M myrbdcv Kilopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 170 10 Şubat 2022 #1 Xbox One S cihazımda kullanmak için 9. nesil Xbox kontrolcüsü alacağım. MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden alırsam garanti konusunda sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2022
Xbox One S cihazımda kullanmak için 9. nesil Xbox kontrolcüsü alacağım. MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden alırsam garanti konusunda sıkıntı olur mu?
N Narsistim Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Sıkıntı olmaz ben N11'den almıştım garantinin son gününde kontrolcü bozuldu ve kayıt oluşturdum bana hemen yenisini gönderdiler.
Sıkıntı olmaz ben N11'den almıştım garantinin son gününde kontrolcü bozuldu ve kayıt oluşturdum bana hemen yenisini gönderdiler.
M myrbdcv Kilopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 170 10 Şubat 2022 #3 Narsistim dedi: Sıkıntı olmaz ben N11'den almıştım garantinin son gününde kontrolcü bozuldu ve kayıt oluşturdum bana hemen yenisini gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Microsoft Türkiye garantili miydi yoksa distribütor mü?
Narsistim dedi: Sıkıntı olmaz ben N11'den almıştım garantinin son gününde kontrolcü bozuldu ve kayıt oluşturdum bana hemen yenisini gönderdiler. Genişletmek için tıkla... Microsoft Türkiye garantili miydi yoksa distribütor mü?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Vatan'da ki XBOX garantileri İndex bilgisayar sağlıyor.
N Narsistim Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #5 myrbdcv dedi: Microsoft Türkiye garantili miydi yoksa distribütor mü? Genişletmek için tıkla... Microsoft Türkiye idi sanırım çünkü onları arayıp kontrolcü değişimi yaptırdım.
myrbdcv dedi: Microsoft Türkiye garantili miydi yoksa distribütor mü? Genişletmek için tıkla... Microsoft Türkiye idi sanırım çünkü onları arayıp kontrolcü değişimi yaptırdım.