Xbox 9. nesil Controller vs MSI GC30 V2

F310, F710 ve DualSense gibi gamepadlerde alışılagelmiş bir konumdayken bu gamepadde analog yerine alınmış.
Ben iki sekli de kullanmis birisiyim ve aktif olarak Pusat Pro Wireless kullaniyorum, 1 hafta falan sorun yasadim sadece, sonra alistim.

F310, F710 ve DualSense gibi gamepadlerde alışılagelmiş bir konumdayken bu gamepadde analog yerine alınmış.
İnanın Xbox kolunu almadan önce "ben bunu nasıl kullanacağım ya?" diyordum. Ancak alınca hemen alışıyorsunuz, yani elinizi yormuyor. Hatta PS4'ü olan - doğal olarak DualShock 4 kullanan - bir arkadaşım Xbox kolunun ergonomik olarak daha iyi olduğunu söyledi.

İnanın Xbox kolunu almadan önce "ben bunu nasıl kullanacağım ya?" diyordum. Ancak alınca hemen alışıyorsunuz, yani elinizi yormuyor. Hatta PS4'ü olan - doğal olarak DualShock 4 kullanan - bir arkadaşım Xbox kolunun ergonomik olarak daha iyi olduğunu söyledi.

Umarım öyle olur ben de başla ve tanıdıklarımdan öyle duydum ama cidden çok az konsol kullanmış birisiyim ama konsol zevkini de tatmak ve rahat oynamak istediğin için alıyorum özellikle Forza, GTA 5 ve de RDR2 için tüm mesaj atan herkes sağ olsun. Herkese iyi sosyaller bir süre dönüş yapamadım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı