Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1.375₺

Birisi tek birisi çift ve şarj istasyonu var. Aralarında çok fark var.

Birisi tek birisi çift ve şarj istasyonu var. Aralarında çok fark var.
Şarja bağlı olarak oynamaya devam edilebiliyor, değil mi? PC üzerinden oynayacağım için 2 tane olmasının çok bir esprisi olmaz gibi geldi. Hem yurt dışından gönderileceği için pek emin olamadım ( gamepadin satıcısı Amazon Germany olduğundan güvendim ). Bataryalardan xbox'unki daha iyidir diye tahmin ediyorum. Şarj istasyonu da güzel olurdu aslında ama çok önemli bir şey değil bence.

Şarja bağlı da kullanılıyor evet. Tercih sizin fakat orijinal olan çok pahalı bence.

Türkiye de garantisi olduğunu bilmiyordum. Ürün yurt dışı ise garantisini aldıgınız yer veriyor diye biliyorum. Peki Türkiye de kaç yıl garantisi var 2 yıl mı 1 mi?

Ben de Amazon. TR'den siyahını 1800e aldım iade edip pembe alayım mı bende garanti kaç yıl oluyor pembe alırsam kaybım oluyor mu?

Ben de Amazon. TR'den siyahını 1800e aldım iade edip pembe alayım mı bende garanti kaç yıl oluyor pembe alırsam kaybım oluyor mu?

TR'den alınan 2 yıl. TR Amazon aracı olup Amazon'dan alınan ise TR de 1 yıl Amazon Almanya'da 2 yıldır değişen bir şey yok aslında ama Almanya da ki biraz uzun sürüyor o kadar.

TR'den alınan 2 yıl. TR Amazon aracı olup Amazon'dan alınan ise TR de 1 yıl Amazon Almanya'da 2 yıldır değişen bir şey yok aslında ama Almanya da ki biraz uzun sürüyor o kadar.

İade etmesem aradaki 450TL'lik farka değer mi? Sizce 1 yıl fazladan Garanti

İade etmesem aradaki 450TL'lik farka değer mi? Sizce 1 yıl fazladan Garanti
hocam bende de beyazı var iade edip bunu mu alsam diye düşündüm bence değmez, hem pembe olanını da amazonda 1670 gibi bir paraya görüştüm yanlış hatırlamıyorsam tr olması lazım ürünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…