PC içinse hayır alınmaz.
Xbox gamepad alınır mı? Onun yerine ne alınabilir? Wraitin sitesinden Fantech relover 3 beğenir gibi oldum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2-2.5 bin TL.
Hall effect olmaması bile almamak için yeterli sebep. Sırf konsol ürünü diye %100 gümrük vergisi var, baz fiyatını da hak etmiyor. Pilli olması, bluetooth ile bağlanması vs. vs. Fantech, EasySMX gibi markalar çok daha başarılı ürünler çıkarıyorNeden ve önerinlerin nedir?
Şahsen bende bunu öneririm:Xbox gamepad alınır mı? Onun yerine ne alınabilir? Wraitin sitesinden Fantech relover 3 beğenir gibi oldum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2-2.5 bin TL.
Hall effect olmaması bile almamak için yeterli sebep. Sırf konsol ürünü diye %100 gümrük vergisi var, baz fiyatını da hak etmiyor. Pilli olması, Bluetooth ile bağlanması vs. vs. Fantech, EasySMX gibi markalar çok daha başarılı ürünler çıkarıyor.
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
Şahsen bende bunu öneririm:
Xbox kollarını sadece Xbox cihaz için almak daha mantıklı. Sonuçta bu 3. parti firmalar özel yazılımlar, teknolojiler ve ekstra makrolar ile gelirken 9.nesil bataryasız ve dümdüz bir kol. Hiçbir esprisi yok. Analog drift sorunları da cabası.
Playstation ile uyumluluk iddiası olduğu için Xinput modunun olmadığını konusunda şüphem var. Eğer durum öyle olursa 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız olur oyunlarda aktif olması için ve Xbox dizilimi tuşları gözükecek hertürlü.Fantech Revolver III Oyun Kolu bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba?
PlayStation ile uyumluluk iddiası olduğu için Xinput modunun olmadığını konusunda şüphem var. Eğer durum öyle olursa 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız olur oyunlarda aktif olması için ve Xbox dizilimi tuşları gözükecek her türlü.
Hall effect olmaması bile almamak için yeterli sebep. Sırf konsol ürünü diye %100 gümrük vergisi var, baz fiyatını da hak etmiyor. Pilli olması, Bluetooth ile bağlanması vs. vs. Fantech, EasySMX gibi markalar çok daha başarılı ürünler çıkarıyor.
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Mekanik tuşlar, D
EasySMX X10 - Kablosuz Gamepad Bağlantı yöntemi: 2.4G, Bluetooth ve Kablolu Uygulanabilir platformlar: Anahtar, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, iOS, Android, Steam Titreşim: Evet Arayüz: C Tipi Ağırlık: 355g Pil kapasitesi: 1000mAh Şarj süresi: 2-4 saat Kullanım süresi: 15-21 saat Ürün Açıklaması...shop.connectgame.com.tr
Yani ben Amazon ilanı atmıştım hocam, iade konusunda Amazon zaten en iyi hizmet. Gamesir'de zaten bu 3. parti kontrolcü furyasını başlatan isimlerden biri diye biliyorum enazından Türkiye'de.Öneriniz nedir peki adam gibi bir gamepad bulamıyorum böyle GameSir EasySMX gibi yerlerden de almak istemiyorum bilindik olmadığı için Gaming Gen TR'de gulikit diye bir marka var onu önerir misiniz acaba? GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T)