Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

Sethapai

Centipat
Daha fazla  
Xbox gamepad alınır mı? Onun yerine ne alınabilir? Wraitin sitesinden Fantech relover 3 beğenir gibi oldum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2-2.5 bin TL.

Xbox gamepad alınır mı? Onun yerine ne alınabilir? Wraitin sitesinden Fantech relover 3 beğenir gibi oldum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 2-2.5 bin TL.

Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum, eğer kur ve diğer fiyatlar yüzünde çok pahalı olmasaydı Elite 2 almayı istiyordum. Emülatör oyunları dışında hiçbir oynadığım oyunda uyumluluk problemi yaşamadım o da zaten switch oyunuydu. Kullanım sürene göre pil çabuk bitebiliyor ben de onun için şarjlı pil aldım gayet memnunum o konuda da.

Neden ve önerinlerin nedir?
Hall effect olmaması bile almamak için yeterli sebep. Sırf konsol ürünü diye %100 gümrük vergisi var, baz fiyatını da hak etmiyor. Pilli olması, bluetooth ile bağlanması vs. vs. Fantech, EasySMX gibi markalar çok daha başarılı ürünler çıkarıyor

Şahsen bende bunu öneririm:

Xbox kollarını sadece Xbox cihaz için almak daha mantıklı. Sonuçta bu 3. parti firmalar özel yazılımlar, teknolojiler ve ekstra makrolar ile gelirken 9.nesil bataryasız ve dümdüz bir kol. Hiçbir esprisi yok. Analog Drift sorunlarıda cabası.

Fantech Revolver III Oyun Kolu bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Fantech Revolver III Oyun Kolu bunun hakkında bir bilginiz var mı acaba?
Playstation ile uyumluluk iddiası olduğu için Xinput modunun olmadığını konusunda şüphem var. Eğer durum öyle olursa 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız olur oyunlarda aktif olması için ve Xbox dizilimi tuşları gözükecek hertürlü.

Öneriniz nedir peki adam gibi bir gamepad bulamıyorum böyle GameSir EasySMX gibi yerlerden de almak istemiyorum bilindik olmadığı için Gaming Gen TR'de gulikit diye bir marka var onu önerir misiniz acaba? GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T)

Yani ben Amazon ilanı atmıştım hocam, iade konusunda Amazon zaten en iyi hizmet. Gamesir'de zaten bu 3. parti kontrolcü furyasını başlatan isimlerden biri diye biliyorum enazından Türkiye'de.

Daha bilgili hocamı yönlendiriyim sizi en iyisi: @Katipke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…