Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

Yani ben Amazon ilanı atmıştım hocam, iade konusunda Amazon zaten en iyi hizmet. GameSir'de zaten bu 3. parti kontrolcü furyasını başlatan isimlerden biri diye biliyorum enazından Türkiye'de.

Daha bilgili hocamı yönlendiriyim sizi en iyisi: @Katipke

GameSir super Nova'yı beğendim fiyatı da güzel uyumluluğu nasıldır acaba bir bilginiz var mı?

Öneriniz nedir peki adam gibi bir gamepad bulamıyorum böyle GameSir EasySMX gibi yerlerden de almak istemiyorum bilindik olmadığı için Gaming Gen TR'de gulikit diye bir marka var onu önerir misiniz acaba? GuliKit KK2 T Hall Effect Destekli TMR Manyetik Joystick Bluetooth Gamepad (NS09 T)
Gamesir şu anda piyasadaki belki de en iyi kol markası. Gulikit kk3 serisinde feci bir başarısızlığa uğradı malesef. Bizm ülkede reklamı olmadığından bilinmiyor gamesir ve easysmx sadece. Yoksa piyasanın en ucuz ve en gelişmiş ürünlerini çıkaran marka denebilir bu ikisi için. Gulikit genelde daha pahalı ama f/p eğrisini karşılamayan ürünler çıkarıyor. Kk2t güzel olsa da dongle çıkmıyor kutu içinden yani eğer kablosuz oynamak isterseniz bt ile oynamanız lazım ki bu da gecikmelere neden oluyor.

GameSir super Nova'yı beğendim fiyatı da güzel uyumluluğu nasıldır acaba bir bilginiz var mı?
Uyumluluk konusunda güzel öneririm supernova.

GameSir şu anda piyasadaki belki de en iyi kol markası. Gulikit KK3 serisinde feci bir başarısızlığa uğradı maalesef. Bizm ülkede reklamı olmadığından bilinmiyor GameSir ve EasySMX sadece. Yoksa piyasanın en ucuz ve en gelişmiş ürünlerini çıkaran marka denebilir bu ikisi için. Gulikit genelde daha pahalı ama F/P eğrisini karşılamayan ürünler çıkarıyor. KK2t güzel olsa da dongle çıkmıyor kutu içinden yani eğer kablosuz oynamak isterseniz BT ile oynamanız lazım ki bu da gecikmelere neden oluyor.

Uyumluluk konusunda güzel öneririm supernova.

Tamamdır çok sağ olun o zaman GameSir alıyorum Amazon üzerinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı