Arkadaşlar merhaba 2. el 3000 TL'ye gamepad stant ve bağlantı için dongle var, alınır mı sizce? İyi midir?
Alınır uzun bir süredir kullanıyorum tatmin etti.Arkadaşlar merhaba 2. el 3000 TL'ye gamepad stant ve bağlantı için dongle var, alınır mı sizce? İyi midir?
Sence fiyat olarak iyi miAlınır uzun bir süredir kullanıyorum tatmin etti.
Arkadaşlar merhaba 2. el 3000 TL'ye gamepad stant ve bağlantı için dongle var, alınır mı sizce? İyi midir?
Dostum adam nerdeyse sıfır fiyatına yakın satıyor hani 9. nesil alınır ama 3bin lira verilir mi sana kalmış.Sence fiyat olarak iyi mi
Dediğim gibi kol iyi ama 3bin lira bence verilmez 2. ele.Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) [video game] : Amazon.com.tr
Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil (Microsoft Türkiye Garantili) [video game] : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
daha ucuza sıfırını alın.
Dostum adam neredeyse sıfır fiyatına yakın satıyor hani 9. nesil alınır ama 3bin lira verilir mi sana kalmış.
Hocam dongle dediğin ucuz bir şey zaten, 150-200 TL civarına çok rahat bulabilirsiniz. Standa gelince o da ucuz ve gerekliliği tartışılır.Ama yanında stant ve dongle var o yüzden dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.