BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 3 Mart 2024 #1 Arkadaşlar herkese selam, yeni gamepad aldım fakat Bluetooth tuşunda sallayınca ses geliyor, kullanımda sıkıntı yok fakat bu tuşdan sallayınca ses geliyor böyle bir tık gevşek gibi nedendir acaba? Kullanan arkadaşlar da da öyle mi?
Arkadaşlar herkese selam, yeni gamepad aldım fakat Bluetooth tuşunda sallayınca ses geliyor, kullanımda sıkıntı yok fakat bu tuşdan sallayınca ses geliyor böyle bir tık gevşek gibi nedendir acaba? Kullanan arkadaşlar da da öyle mi?
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Bende de aynı şekilde.
Murat5561k Megapat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 629 Çözümler 1 Yer Samsun 3 Mart 2024 #3 Denedim fakat bende öyle bir ses gelmiyor.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 3 Mart 2024 #4 emirtanrıverdi dedi: Bende de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Bildiğin tuşa basılı tutunca ses gidiyor değil mi? Murat5561k dedi: Denedim fakat bende öyle bir ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah anlamadım ki bazılarında olurken bazılarında olmuyor tuhaf cidden. Ben bugün iade etmeye gideceğim ne olur olmaz.
emirtanrıverdi dedi: Bende de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Bildiğin tuşa basılı tutunca ses gidiyor değil mi? Murat5561k dedi: Denedim fakat bende öyle bir ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Allah Allah anlamadım ki bazılarında olurken bazılarında olmuyor tuhaf cidden. Ben bugün iade etmeye gideceğim ne olur olmaz.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 3 Mart 2024 #5 Gelmiyor. İade edeceksen eğer fiziksel mağazadan aldıysan zor.
BarışBskn Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 926 Çözümler 1 4 Mart 2024 #6 472107 dedi: Gelmiyor. İade edeceksen eğer fiziksel mağazadan aldıysan zor. Genişletmek için tıkla... Microsoft'a mail attım, UPS'den kurye çağırdım randevu için sıfır ile değiştirilecek.
472107 dedi: Gelmiyor. İade edeceksen eğer fiziksel mağazadan aldıysan zor. Genişletmek için tıkla... Microsoft'a mail attım, UPS'den kurye çağırdım randevu için sıfır ile değiştirilecek.