Xbox 9. nesil gamepad boyanır mı?

U1vi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir Xbox gamepad almıştım, 9. nesil ve garantisi hâlâ duruyor. Acaba bunu siyahıyla değiştirmek gibi bir ihtimalim var mı? Beyaz renk çok kir tutuyor ve siyah daha güzel görünüyor, daha çok hoşuma gidiyor. Değiştirilmiyorsa bile bunu boyama ihtimalim vs. var mı, siz ne önerirsiniz?

Ön kapak değişebillyor diye biliyorum arkadan emin değilim, siyah bir kapak alabilirsin.

Sizce satsam bunu kaça satabilirim? Satıp direkt başka bir kol almayı da düşündüm gulikit kk 3 pro gibi kollar var. Hem kaliteli hem her özelliği barındırıyor.

Sizce satsam bunu kaça satabilirim? Satıp direkt başka bir kol almayı da düşündüm gulikit kk 3 Pro gibi kollar var. Hem kaliteli hem her özelliği barındırıyor.

Garantisine bağlı, drift sorunu vs. yoksa kozmetik olarak iyiyse 1500 2000 civarı gider.

Sizce satsam bunu kaça satabilirim? Satıp direkt başka bir kol almayı da düşündüm gulikit kk 3 pro gibi kollar var. Hem kaliteli hem her özelliği barındırıyor.
2000 eder rahat. Bahsettiğiniz kolları deneyimlemediğim için yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…