Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #21 Kaçıranlar için şu an yeniden indirimde.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.748 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 7 Ekim 2023 #22 Benimkisi dün öğlen İstanbul'a gelmiş ama hâlâ dağıtıma çıkmadı, oyuna başlayacağım kolu bekliyorum
bonz Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.887 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Ekim 2023 #23 Sekar dedi: Kardeşim cihazı kayıt etmeyi dener misin? ben kayıt yapmaya çalışıyorum seri kodu tanınmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Kaydettim ben zaten gelir gelmez. sormaksizin dedi: 8. nesil 9. nesil yazısını goremedim hiç Xbox kolu da kullanmadım o yuzden bilmiyorum bunda neden nesil yazmıyor? Genişletmek için tıkla... 9. Nesil. Orta altta bir tuş varsa o 9. Nesildir. Artoria Pendragon dedi: Benimkisi dün öğlen İstanbul'a gelmiş ama hâlâ dağıtıma çıkmadı, oyuna başlayacağım kolu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ben önce Mafia 2'yi bitirdim son 3 saatlik kısmı sonra Spiderman girdim bambaşka deneyim. Bu kadar beklemiyordum. F1 vs de çok iyi. Son düzenleme: 7 Ekim 2023
Sekar dedi: Kardeşim cihazı kayıt etmeyi dener misin? ben kayıt yapmaya çalışıyorum seri kodu tanınmadı diyor. Genişletmek için tıkla... Kaydettim ben zaten gelir gelmez. sormaksizin dedi: 8. nesil 9. nesil yazısını goremedim hiç Xbox kolu da kullanmadım o yuzden bilmiyorum bunda neden nesil yazmıyor? Genişletmek için tıkla... 9. Nesil. Orta altta bir tuş varsa o 9. Nesildir. Artoria Pendragon dedi: Benimkisi dün öğlen İstanbul'a gelmiş ama hâlâ dağıtıma çıkmadı, oyuna başlayacağım kolu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ben önce Mafia 2'yi bitirdim son 3 saatlik kısmı sonra Spiderman girdim bambaşka deneyim. Bu kadar beklemiyordum. F1 vs de çok iyi.