Papamdark Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook M3 Pro 18 GB- 512 GB SSD Monster Tulpar T7 20.6 4060-İ7 13th,32GB DDR4 Asus Rog Ally Z1 Extreme 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Hatayı nasıl adlandırırım bilmiyorum, Gamepad'i öyle çok kullanmamıştım. Hitman oynarken fark ettim ilk, R6 denerken de oldu. Genel bir sorun anladığım kadarıyla ama anlayamadım pek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunu videoya aldım, tuşlar biraz kafayı yemiş gibi menüde de.
Hatayı nasıl adlandırırım bilmiyorum, Gamepad'i öyle çok kullanmamıştım. Hitman oynarken fark ettim ilk, R6 denerken de oldu. Genel bir sorun anladığım kadarıyla ama anlayamadım pek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunu videoya aldım, tuşlar biraz kafayı yemiş gibi menüde de.