miXdeN Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 77 10 Ağustos 2023 #1 Sahibinden'de gördüğüm mağzadan bir ilanda 9. nesil için 700 TL yazıyordu ama Bluetooth özelliği çalışmıyormuş sadece kablo ileymiş fiyat normal mi?
Sahibinden'de gördüğüm mağzadan bir ilanda 9. nesil için 700 TL yazıyordu ama Bluetooth özelliği çalışmıyormuş sadece kablo ileymiş fiyat normal mi?
L lenory Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Çakmaları da üretilebiliyor, 2,500 liralık bir şeyi 700'e almak güven vermez.
6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 10 Ağustos 2023 #3 miXdeN dedi: Sahibinden'de gördüğüm mağzadan bir ilanda 9. nesil için 700 TL yazıyordu ama Bluetooth özelliği çalışmıyormuş sadece kablo ileymiş fiyat normal mi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği olsaydı mükemmeldi ama kablolu biraz düşündürdü.Bütçeni 1100 TL’ye çıkarıp Bluetooth özelliği çalışan bir kol almanı öneririm.
miXdeN dedi: Sahibinden'de gördüğüm mağzadan bir ilanda 9. nesil için 700 TL yazıyordu ama Bluetooth özelliği çalışmıyormuş sadece kablo ileymiş fiyat normal mi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği olsaydı mükemmeldi ama kablolu biraz düşündürdü.Bütçeni 1100 TL’ye çıkarıp Bluetooth özelliği çalışan bir kol almanı öneririm.
miXdeN Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 77 10 Ağustos 2023 #4 lenory dedi: Çakmaları da üretilebiliyor, 2,500 liralık bir şeyi 700'e almak güven vermez. Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği olmadığı için olabilir.ya zaten mağaza bakarım evime yakın 683203 dedi: Bluetooth özelliği olsaydı mükemmeldi ama kablolu biraz düşündürdü.Bütçeni 1100 TL’ye çıkarıp Bluetooth özelliği çalışan bir kol almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu pek sorun değil benim için sizce fiyat çok mu düşük bu duruma göre
lenory dedi: Çakmaları da üretilebiliyor, 2,500 liralık bir şeyi 700'e almak güven vermez. Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği olmadığı için olabilir.ya zaten mağaza bakarım evime yakın 683203 dedi: Bluetooth özelliği olsaydı mükemmeldi ama kablolu biraz düşündürdü.Bütçeni 1100 TL’ye çıkarıp Bluetooth özelliği çalışan bir kol almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu pek sorun değil benim için sizce fiyat çok mu düşük bu duruma göre
6 683203 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 459 Çözümler 1 10 Ağustos 2023 #5 miXdeN dedi: Bluetooth özelliği olmadığı için olabilir.ya zaten mağaza bakarım evime yakın Hocam kablolu pek sorun değil benim için sizce fiyat çok mu düşük bu duruma göre Genişletmek için tıkla... Hocam bence fiyat bu durumda iyi.Çok güzel gamepad.Ama senin için sorun olmasa bile Bluetooth lazım bence.
miXdeN dedi: Bluetooth özelliği olmadığı için olabilir.ya zaten mağaza bakarım evime yakın Hocam kablolu pek sorun değil benim için sizce fiyat çok mu düşük bu duruma göre Genişletmek için tıkla... Hocam bence fiyat bu durumda iyi.Çok güzel gamepad.Ama senin için sorun olmasa bile Bluetooth lazım bence.