O zaman benim aradığım gamepad 2.4 ghz + kablolu özelliği olsa bana yeter 2.4 ghz icin bişeye ihtiyacim var mı bilgisayarda vb herhangi bir özellik gerekiyor mu
O zaman benim aradığım gamepad 2.4 GHz + kablolu özelliği olsa bana yeter 2.4 GHz icin bir şeye ihtiyacım var mı bilgisayarda vb herhangi bir özellik gerekiyor mu?
Xbox görünümünde ne önerirsin 2.-2.5 k bütçe var daha ucuzu olursa onuda alabilirim xbox 9.nesilde 2.4 ghz yoksa almayı düşünmüyorum sürekli pil parası ödemek vb bana çok sacma geliyor.
Xbox görünümünde ne önerirsin 2.-2.5 k bütçe var daha ucuzu olursa onuda alabilirim xbox 9.nesilde 2.4 ghz yoksa almayı düşünmüyorum sürekli pil parası ödemek vb bana çok sacma geliyor.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Birde benim için uyumluluk sıkıntısı olmaması gerek yazılım vb uğraşmak istemiyorum xbox gibi sıkıntısız olsun lütfen yoksa dualshock alacaktım onun görünüşü daha hoştu