micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Selam arkadaşlar, 9.nesil kol için uzun süre gitmesi benim için yeterli, fiyatı uçuk olmasın yeter tavsiyeleriniz bekliyorum.
Selam arkadaşlar, 9.nesil kol için uzun süre gitmesi benim için yeterli, fiyatı uçuk olmasın yeter tavsiyeleriniz bekliyorum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 2 Ekim 2024 #3 En mantıklı olanı şarjlı 4 tane GP pil alıyorsun, 2 tane her zaman dolu bırakıyorsun bittiğinde onları takıyorsun.
En mantıklı olanı şarjlı 4 tane GP pil alıyorsun, 2 tane her zaman dolu bırakıyorsun bittiğinde onları takıyorsun.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #4 herrykanefani dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu alsam şarj etmek için ekstra bir şey almama gerek yok değil mi?
herrykanefani dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunu alsam şarj etmek için ekstra bir şey almama gerek yok değil mi?
H herrykanefani Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 190 Makaleler 1 2 Ekim 2024 #5 micheal owen dedi: Bunu alsam şarj etmek için ekstra bir şey almama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok da 4 tane kalmıs hocam acele edın alacaksanız.
micheal owen dedi: Bunu alsam şarj etmek için ekstra bir şey almama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok da 4 tane kalmıs hocam acele edın alacaksanız.