Bütçeniz ne kadar hocam? Çünkü Duracell piller var mesela şarjlı, 1500 lira civarında. Eğer daha makul bir şeyler istiyorsanız. GP Recyko'lar var. Hemen hemen yarı fiyatına. 4'lü ve şarj cihazıyla beraber olanını alabilirsiniz ama Duracell bandına çıkabiliyor iseniz direkt olarak onu alın hiç düşünmeden. Alırken AA LR6 pil olduğuna ve pil gücünün (tavsiye edeceğim) 2600 mAh civarı olduğuna dikkat etseniz yeter.Xbox gamepad için pil ve şarj cihazı almak istiyorum. Uzun ömürlü ve fiyat performans ürünleri önerebilirsiniz.
Bütçeniz ne kadar hocam? Çünkü Duracell piller var mesela şarjlı, 1500 lira civarında. Eğer daha makul bir şeyler istiyorsanız. GP Recyko'lar var. Hemen hemen yarı fiyatına. 4'lü ve şarj cihazıyla beraber olanını alabilirsiniz ama Duracell bandına çıkabiliyor iseniz direkt olarak onu alın hiç düşünmeden. Alırken AA LR6 pil olduğuna ve pil gücünün (tavsiye edeceğim) 2600 mAh civarı olduğuna dikkat etseniz yeter.
Ikea'nin pillerini tercih edebilirsiniz.Xbox gamepad için pil ve şarj cihazı almak istiyorum. Uzun ömürlü ve fiyat performans ürünleri önerebilirsiniz.
Duracell bu şekilde, fakat sadece 2 tane AA pil var ve yanına takviye bir çift daha pil lazım olacaktır. Biri şarj olurken diğerini kullanmak için. GP Recyko ise böyle. Şahsen ben GP kullanıyorum ve 2 hafta götürüyor, günde ortalama 2 saat ile. Duracell evet biraz daha kaliteli ama bu kadar büyük bir fiyat farkına değer mi derseniz bence hayır. Sonuç olarak GP'den 2 adet alabiliyorsunuz Duracell fiyatına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.