Xbox 9.Nesil Gamepad mantıklı mı ?

GoldenHXA

Hectopat
Daha fazla  
Xbox Series X için gamepad lazım, orijinal 9. nesil için: Çok uzun ömürlü değil, kronik sorunları var gibi yorumlar okudum. Ne kadar doğrudur? Alırsam uzun ömürlü olur mu veya farklı alternatifler var mı Series X'de çalışan?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. nesil kolda hall effect olmadığından dolayı drift yapma potansiyeli var. Ayrıca pilli olmasından dolayı da çağ dışı olarak görüyorum. Bütçeniz nedir? Xbox için GameSir G7 Pro bakabilirsiniz.

9. nesil kolda hall effect olmadığından dolayı drift yapma potansiyeli var. Ayrıca pilli olmasından dolayı da çağ dışı olarak görüyorum. Bütçeniz nedir? Xbox için GameSir G7 Pro bakabilirsiniz.
Güzele benziyor. Belki size komik gelebilir ama bir tek amazonda buldum ve daha önce hiç amazon kullanmadım ürün açıklama kısmında 2yıl garanti vb. bir şey göremedim diğer sitelerde görürüm genelde. Muhtemel bunu alırım fakat meraktan soruyorum daha uygun veya farklı alternatifler var mıdır ? Öneriniz için teşekkür ederim.

Şu an sanırım en uyguna Amazon'da mevcut. Garanti konusunda Amazon ve GameSir yardımcı olur diye düşünüyorum.

Şu an sanırım en uyguna Amazon'da mevcut. Garanti konusunda Amazon ve GameSir yardımcı olur diye düşünüyorum.
Hocam Gamesir G7 Pro demişsiniz ya misal Gamesir G7 Se buldum daha uyguna series x uyumlu ve bunda da hall effect diyor aralarında çok büyük fark yoksa bunu alıyım diyorum ne dersiniz ? Normal xbox koluna göre daha uzun ömürlüdür sanırım. GameSir G7 SE Kablolu Xbox Gamepad - Hall Effect Joysticks ve Hall Triggers -PC-Xbox Resmi Lisanlı - Fiyatı, Yorumları
Düzeltme : Pardon şimdi gördüm bluethoot yokmuş.

@GoldenHXA, G7 Pro kablosuz ve TMR stick sahibi. SE modeli ise kablolu ve Hall Effect sahibi. Pro modelde ek 2 tuş daha vardı yanlışım yoksa. Eğer bütçeniz yeterse bu 2 kriteri düşünün derim. SE modelin kablolu olması dışında abartılacak kadar dezavantajı yok.

@GoldenHXA, bütçeniz 3000 TL civari ise;

@GoldenHXA, bütçeniz 3000 TL civari ise;

Öneriniz için teşekkür ederim fakat uyumluluk yerinde xbox series x ile uyumlu demiyor bana series x için lazım birde stok tükenmiş.
@GoldenHXA, G7 Pro kablosuz ve TMR stick sahibi. SE modeli ise kablolu ve Hall Effect sahibi. Pro modelde ek 2 tuş daha vardı yanlışım yoksa. Eğer bütçeniz yeterse bu 2 kriteri düşünün derim. SE modelin kablolu olması dışında abartılacak kadar dezavantajı yok.
Hocam sizlerede tekrardan teşekkür ederim son sorum G7 pro series x de kablosuz kullanabilirim değil mi ? yoksa kablolu mu kullanabiliyorum sadece

Hocam şu nasıl bu ürün hakkında bilginiz var mı ?

8Bitdo Ultimate 3-Mode Controller​

Son düzenleme:
@GoldenHXA, G7 Pro varken 8BitDo almazdım ben şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı