Öncelikle herkese iyi Sosyaller son 1 yıldır F310 kullanan biri olarak artık sağlam bir geliştirme yapmak istiyorum. Bunun içinde Xbox 9. nesil bir gamepad almakta karar kıldım fakat araştırdığımda ve dahi alabileceğim yerlere baktığımda ürünü satın alan kişilere değişim ürün gönderildiği garantisinin önceden başlatıldığı gibi sorunlarla karşılaştığını gördüm, yani kısacası bu sorunlarla uğraşmadan güvenilir olarak nereden alabilirim bu gamepadi?
Öncelikle herkese iyi sosyaller son 1 yıldır F310 kullanan biri olarak artık sağlam bir geliştirme yapmak istiyorum. Bunun içinde Xbox 9. nesil bir gamepad almakta karar kıldım fakat araştırdığımda ve dahi alabileceğim yerlere baktığımda ürünü satın alan kişilere değişim ürün gönderildiği garantisinin önceden başlatıldığı gibi sorunlarla karşılaştığını gördüm, yani kısacası bu sorunlarla uğraşmadan güvenilir olarak nereden alabilirim bu gamepadi?
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Green) : Amazon.com.tr
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Green) : Amazon.com.tr
Hocam kusura bakmayın uzun süre forum vs kullanmayınca uyarı yedim. Şimdiye cevap verebiliyorum attığınız ürüne baktım hoşuma da gitti fiyatı da en azından Xbox'a göre uygun sizin seçme sebeplerinizi söylerseniz çok güzel olur. Vedahi trigger tuşlarında titreşim vs var mı?
Merhaba arkadaşlar, 8BitDo Ultimate 2C kablosuz gamepad nihayet eline ulaştı. Kendimce biraz test ettikten sonra merak edenler için kısa bir incelemesini yapmak istedim. Sitede bazen 8BitDo - Xbox 9. Nesil tartışmaları olduğunu görüyorum. Bu konuda ben herhangi bir taraf olmamakla birlikte...
Merhaba arkadaşlar, 8BitDo Ultimate 2C kablosuz gamepad nihayet eline ulaştı. Kendimce biraz test ettikten sonra merak edenler için kısa bir incelemesini yapmak istedim. Sitede bazen 8BitDo - Xbox 9. Nesil tartışmaları olduğunu görüyorum. Bu konuda ben herhangi bir taraf olmamakla birlikte...
Anladım teşekkür ediyorum 8BitDo almaya karar verdim. hem daha uygun hem de incelemelerinden gördüğüm kadarıyla üzdüğü kişi olmamış fazlasıyla olumlu yorumları.