T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Kasım 2023 #1 Hazır kasım indirimleri gelmişken Xbox 9. nesil gamepad alacağım. Ucuz ve güvenilir bir yerden almak istiyorum. Nereden almalıyım?
Hazır kasım indirimleri gelmişken Xbox 9. nesil gamepad alacağım. Ucuz ve güvenilir bir yerden almak istiyorum. Nereden almalıyım?
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 7 Kasım 2023 #2 Hepsiburada veya Trendyol'un kendi sattığı ürünlerden alabilirsiniz. En güvenlisi onlar olur.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 7 Kasım 2023 #3 Elektronik: İthalatçı garantili Xbox 9. Nesil Controller 1375TL Şu konuya bir göz gezdirin isterseniz.
Elektronik: İthalatçı garantili Xbox 9. Nesil Controller 1375TL Şu konuya bir göz gezdirin isterseniz.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Kasım 2023 #4 Amazon.com.tr Sanırım buradan alacağım.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 7 Kasım 2023 #5 Turkish Delight dedi: Amazon.com.tr Sanırım buradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir indirim söz konusu olmadan bile daha pahalı piyasadan. Neden oradan alıyorsunuz?
Turkish Delight dedi: Amazon.com.tr Sanırım buradan alacağım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir indirim söz konusu olmadan bile daha pahalı piyasadan. Neden oradan alıyorsunuz?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Kasım 2023 #6 Roseus dedi: Herhangi bir indirim söz konusu olmadan bile daha pahalı piyasadan. Neden oradan alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İade politikası, ürünlerin sağlam olması vs. sebeplerden ötürü Amazon daha güven verici geliyor. Trendyol mantıklı geldi ama biraz riskli duruyor. N11'deki ucuza satan satıcılara baktım ama yorumlardan dolayı ordan da vazgeçtim.
Roseus dedi: Herhangi bir indirim söz konusu olmadan bile daha pahalı piyasadan. Neden oradan alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İade politikası, ürünlerin sağlam olması vs. sebeplerden ötürü Amazon daha güven verici geliyor. Trendyol mantıklı geldi ama biraz riskli duruyor. N11'deki ucuza satan satıcılara baktım ama yorumlardan dolayı ordan da vazgeçtim.