Xbox 9. nesil gamepad nereden alınmalı?

Olmaz zaten bak yukarıda gamepad tester fotosu attım. Orada bile Xbox kolu olarak görüyor sistem.

Tak çalıştır 0 uyum problemi.

Çok kararsız kaldım Xbox'ın kolu da uzun ömürlü kol diyorlar bu markayı da ilk defa görüyorum iki arada bir derede kaldım.

Neyle şarj oluyor?

@DMN

Çok kararsız kaldım Xbox'ın kolu da uzun ömürlü kol diyorlar bu markayı da ilk defa görüyorum iki arada bir derede kaldım.

Neyle şarj oluyor?
Normal Type C kablo girişi var oraya takıp şarj ediyorsun. Dualsens veya her diğer kablosuz ürün gibi.

Kablolu kullanımı da var şarjı biterse kabloyu takıp şarj ederken kullanabiliyorsun.

Bu konuda arkadaşa baya bi destek verdim mesela kendime almayacağım ürünü başkasına önermiyorum hocam zaten dediğim gibi hem elimde Xbox 9. nesil hemde bu kol var o yüzden kıyasını da rahatça yapabiliyorum.

Normal Type-C kablo girişi var oraya takıp şarj ediyorsun. DualSense veya her diğer kablosuz ürün gibi.

Kablolu kullanımı da var şarjı biterse kabloyu takıp şarj ederken kullanabiliyorsun.

Anladım hocam sağ olun kararım yavaştan değişiyor gibi ben normalde 8BitDo'nun gamepadlerini almayı düşünüyordum ama yurt dışından pahalıya geldiği için vazgeçmiştim o yüzden Xbox Gamepad'e yöneldim sizin attığın gamepad de tam istediklerimi karşılıyor şarj olabiliyor ve kendi adaptörü de var ve en önemlisi hall effect ve gecikmesi de düşük.

Anladım hocam sağ olun kararım yavaştan değişiyor gibi ben normalde 8BitDo'nun gamepadlerini almayı düşünüyordum ama yurt dışından pahalıya geldiği için vazgeçmiştim o yüzden Xbox Gamepad'e yöneldim sizin attığın gamepad de tam istediklerimi karşılıyor şarj olabiliyor ve kendi adaptörü de var ve en önemlisi hall effect ve gecikmesi de düşük.
8bitdo 2C şuan indirimde ama bence hala daha T4 cyclone pro daha iyi bir kol.

Android ve iOS da çalışıyor mu hocam tüm işletim sistemlerinde çalışıyor galiba.
1730649847384.png

Hepsinde çalışıyor.

Android ve iOS da çalışıyor mu hocam tüm işletim sistemlerinde çalışıyor galiba.

Analoglarda ölü bölge var mı?
Ölü bölge yok. Analog testi atayım.

1730649957944.png

1730650000630.png
2. attığım Xbox 9. nesil ilk attığımda gamesir olan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı