A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 1700 TL'ye değer mi itopyadan alınır mı?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Mart 2023 #2 ard9 dedi: 1700 TL'ye değer mi itopyadan alınır mı? Genişletmek için tıkla... En ucuz neredeyse oradan alın, Microsoft teknik servis ve garanti konusunda iyi bir firma.
ard9 dedi: 1700 TL'ye değer mi itopyadan alınır mı? Genişletmek için tıkla... En ucuz neredeyse oradan alın, Microsoft teknik servis ve garanti konusunda iyi bir firma.
hyperchondriac Kilopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 1 Yer Göztepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 4 Mart 2023 #3 Vay be fiyatlara bak geçen sene 1200'e Forza Edition almıştım. Fiyatlara baktım da en ucuz beyaz İtopya da 1850'ye kırmızı ve mavi camo rengi de var.
Vay be fiyatlara bak geçen sene 1200'e Forza Edition almıştım. Fiyatlara baktım da en ucuz beyaz İtopya da 1850'ye kırmızı ve mavi camo rengi de var.
A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 tii dedi: En ucuz neredeyse oradan alın, Microsoft teknik servis ve garanti konusunda iyi bir firma. Genişletmek için tıkla... Peki kaç yıl götürür kullandınız mı?
tii dedi: En ucuz neredeyse oradan alın, Microsoft teknik servis ve garanti konusunda iyi bir firma. Genişletmek için tıkla... Peki kaç yıl götürür kullandınız mı?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 4 Mart 2023 #5 ard9 dedi: Peki kaç yıl götürür kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş 2 yıl içerisinde 4-5 defa garantiye yollamıştı. Tabi her servise gittiğinde sıfır ile değişim yapılıyor o çok iyi. Kontrolcüler çabuk yıpranıyor ve bozuluyor bu olay muhtemelen DualSense içinde geçerli.
ard9 dedi: Peki kaç yıl götürür kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş 2 yıl içerisinde 4-5 defa garantiye yollamıştı. Tabi her servise gittiğinde sıfır ile değişim yapılıyor o çok iyi. Kontrolcüler çabuk yıpranıyor ve bozuluyor bu olay muhtemelen DualSense içinde geçerli.