Xbox 9. nesil gamepad PC'de kullanmak için değer mi?

Alucardll

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Xbox series 9. nesil gamepadi sipariş ettim, fiyatı 3.000 TL tuttu ama açıkçası içim rahat değil. Konsolum yok; sadece bilgisayarda kullanacağım, ara sıra da telefonda deneyebilirim. Forumlarda bilgisayar için daha uygun ve daha iyi alternatifler olduğu (mesela 8BitDo Ultimate veya GameSir) yönünde yorumlar gördüm.

Ek olarak, kol pille çalışıyor. Uzun vadede şarjlı pil veya batarya kiti almak gerekecek, bu da ekstra masraf demek. Bu durum kafamı biraz karıştırıyor.

Sizce siparişi iptal edip alternatif modellere yönelmek mi daha mantıklı, yoksa Xbox kolunu kullanmaya devam etmek uzun vadede daha doğru bir tercih mi olur?

Çok daha iyi modeller var. İade et. Ben 9. nesil kontrolcüyü satıp Gamesir Cyclone 2 almıştım, 9. nesile göre daha kaliteli geldi ve mekanik olduğu için tuşlara basımı kolay, parmakları yormuyor. Drift sorunu vs. yok.

Satıcı Gizala, güvenilir. Gönderici Amazon.

GameSir Cyclone 2 TMR Game Controller

Herkese merhaba, Xbox series 9. nesil gamepadi sipariş ettim, fiyatı 3.000 TL tuttu ama açıkçası içim rahat değil. Konsolum yok; sadece bilgisayarda kullanacağım, ara sıra da telefonda deneyebilirim. Forumlarda bilgisayar için daha uygun ve daha iyi alternatifler olduğu (mesela 8BitDo Ultimate veya GameSir) yönünde yorumlar gördüm.

Ek olarak, kol pille çalışıyor. Uzun vadede şarjlı pil veya batarya kiti almak gerekecek, bu da ekstra masraf demek. Bu durum kafamı biraz karıştırıyor.

Sizce siparişi iptal edip alternatif modellere yönelmek mi daha mantıklı, yoksa Xbox kolunu kullanmaya devam etmek uzun vadede daha doğru bir tercih mi olur?

Vallahi bende PC için almıştım alalı 1 sene olmuştur hikayeli oyunlar oynadığımda kullanıyorum ama onun dışında kenarda köşede duruyor pil muhabbeti ise kablolu kullandığım için pek umurumda değil.

Güzel bir gamepad PC için problem çıkartmaz bende kullanıyorum, ama daha iyi alternatifleri olduğu doğru. Pil konusuna gelince ben kablolu olarak kullanıyorum, ama Pil ile kullanmak isterseniz de sarj edilebilir pil ve sarj adaptorünü aldığınızda sürekli pil almanız gerekmeyecek. Dediğim gibi üzmez ama daha ileri teknoloji alternatifleri var yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi.

Bana sorarsanız eğer tetik titreşimi için aldıysanız ve kablolu kullanım sorun olmazsa gizala üzerinden gamesir g7 he almanız daha iyi olur. Daha ucuz ve daha uzun ömürlü. Tek sıkıntısı kablolu olması. Eğer tetik titreşimi önemli değil derseniz gamesir cyclone 2 almanızı tavsiye ederim. Xbox kolundan kat ve kat daha fiyat/performans kollar bunlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı