Xbox 9. nesil gamepad RB tuşu yay sesi var

ElvanTr

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım 9. Nesil gamepadden sağ tetik tuşundan basıp çekerken yay sesi benzeri ses geliyor. Ürün Microsoft garantili, ciddi bir problem mi? Garantiye göndermeli miyim çok rahatsız etmiyor ancak zamanla tuş ta bir sıkıntı olabilir mi?
Ürün kutudan çıktığında bu şekilde idi sonradan olmadı, alalı 1 hafta olmadı daha.

Garantiye gönderin gitsin hocam uğraşmayın derim.

Benim de başıma gelmişti. İthalatçı garantili olduğu için iade etmiştim. İlerde sorun oluşturur mu bilmem ama ben olsam garantiye yollardım. Kronik sorun sanırım, ne olacağı bilinmez.

Ben olsam direkt iade ederdim, yay sesi ileride ilerleyip daha büyük soruna yol açabilir. Benim de RB tuşum sert basmadıkça algılamıyordu, garantiye gönderdim ve direkt yenisini gönderdiler.

O zaman garantiye yollamak en iyisi yenisini gönderiyorlar genelde okuduğum kadarı ile teşekkürler.

Yeni aldıysanız mutlaka iade edin, benim başıma geldiğinde yaylara hafif yağ sürmüştüm ve düzelmişti bir daha da olmadı.

Garantiye mi göndermek mantıklı yoksa iade mi etmeliyim? Trendyol'dan almıştım, 23'ünde almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye mi göndermek mantıklı yoksa iademi etmeliym Trendyol'dan almıştım 23'ünde almıştım.

Fiyatı yüksek ihtimal artmıştır garantiye verin hocam zaten yüksek ihtimal garanti de size yeni bir kol verir.

Garantiye gönderdim UPS kargo ile kargo ulaşmadı daha sonucunu yazarım teşekkürler

Bu şekilde gecikmesine dair mesaj geldi Microsoft'a kargo bu gün ulaştı

Garantiye gönderdim UPS kargo ile kargo ulaşmadı daha sonucunu yazarım teşekkürler

Bu şekilde gecikmesine dair mesaj geldi Microsoft'a kargo bu gün ulaştı
Kargoya verildiğine dair mesaj geldi.
Renk ile ilgili bilgi verilmemiş gamepad volt serisi yeşil renk idi. Gelince kontrol edip güncelleme yaparım.

Bu gün elime ulaştı kapalı kutu gönderdiğim renk gamepad geldi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022_1229_135728.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 226
  • Screenshot_20221229_150119.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_20230102_105803.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleme:
Merhaba. Bende de aynı sorun var ama bende hep olmuyor arada geliyor rbdeki yay sesi. Benim anlamadığım sizin gibi hemen mi yollamalıyım Microsoft'a. Sonuçta 2 yıl değil mi garantisi sonradan da yollasam yenisini göndermezler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…