4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 2 Ocak 2023 #1 Konu başlığında belirttiğim gibi share tuşu var basınca çalışmıyor Xbox test uygulamasından bakınca da çalışmıyor not PC de kullanıyorum. @Yener K. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2023
Konu başlığında belirttiğim gibi share tuşu var basınca çalışmıyor Xbox test uygulamasından bakınca da çalışmıyor not PC de kullanıyorum. @Yener K.
Çözüm 4 4 459349 2 Ocak 2023 Basınca herhangi bir şey çıkmıyor bazı videolarda kullanılabiliyor diye gördüm. @Yener K. birkaç video izledim sadece konsollarda çalışıyor. @kaane @Yener K. @K_carmz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm en azından Steam için.
Basınca herhangi bir şey çıkmıyor bazı videolarda kullanılabiliyor diye gördüm. @Yener K. birkaç video izledim sadece konsollarda çalışıyor. @kaane @Yener K. @K_carmz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm en azından Steam için.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #2 Xbox Donatıları ile güncellemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS 4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 2 Ocak 2023 #3 En son sürüm şu anda. Paylaş tuşu haricinde tüm tuslar çalışıyor. Yazılım paylas tuşunu da görmüyor. Windows 11 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
En son sürüm şu anda. Paylaş tuşu haricinde tüm tuslar çalışıyor. Yazılım paylas tuşunu da görmüyor. Windows 11 kullanıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #4 Biraz araştırma yaptım, galiba PC'de olmuyor. Bunun yerine Gamebar kullanılıyor. Konsollarda ise eski ve yeni nesilde zaten çalışıyor. Artı 0 Eksi
Biraz araştırma yaptım, galiba PC'de olmuyor. Bunun yerine Gamebar kullanılıyor. Konsollarda ise eski ve yeni nesilde zaten çalışıyor.
KS KS 4 459349 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 645 Çözümler 5 2 Ocak 2023 #5 Basınca herhangi bir şey çıkmıyor bazı videolarda kullanılabiliyor diye gördüm. @Yener K. birkaç video izledim sadece konsollarda çalışıyor. @kaane @Yener K. @K_carmz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm en azından Steam için. Son düzenleme: 2 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Basınca herhangi bir şey çıkmıyor bazı videolarda kullanılabiliyor diye gördüm. @Yener K. birkaç video izledim sadece konsollarda çalışıyor. @kaane @Yener K. @K_carmz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile çözdüm en azından Steam için.