Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 28 Haziran 2023 #1 Kolu 2 gün önce aldım ve titrerken çok hafif cızırtı gibi ses çıkardığını fark ettim. Bu durum normal midir?
Kolu 2 gün önce aldım ve titrerken çok hafif cızırtı gibi ses çıkardığını fark ettim. Bu durum normal midir?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 28 Haziran 2023 #2 Bende de öyle hocam, kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Normal gibi, zira bir arkadaşımın DualShock 4'ünde de öyleydi. Artı 0 Eksi
Bende de öyle hocam, kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Normal gibi, zira bir arkadaşımın DualShock 4'ünde de öyleydi.
KS KS Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 606 Çözümler 1 28 Haziran 2023 #3 brkyozell dedi: Bende de öyle hocam, kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Normal gibi, zira bir arkadaşımın DualShock 4'ünde de öyleydi. Genişletmek için tıkla... Evet bende kulağımı dayayınca fark ettim. Bir sorun olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Bende de öyle hocam, kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Normal gibi, zira bir arkadaşımın DualShock 4'ünde de öyleydi. Genişletmek için tıkla... Evet bende kulağımı dayayınca fark ettim. Bir sorun olmaz değil mi?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.063 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 28 Haziran 2023 #4 Ben kendi kolumda titreme sesi dışında bir ses fark edemedim. Artı 0 Eksi