Xbox 9.nesil gamepad vs ASUS ROG Raikiri

Tavsiyem 8bitdo ultimate veya Gulikit KK3 Max almak. Hem 2.4ghz ile Hemde Bluetooth vs vs ile Anroid ve Switch'de çalışıyor 2 kol da.

Ben gömmek olayını siz 9.nesil yeterli diyen birinin yorumuna beğenmedi attığınız diye söyledim. 8bit do daha ucuz demişsiniz değil bu arada, evet çok ufak fiyat farkı var tekrar belirtiyorum bende 8bit do blueetooth modelini öneririm. Ama 9.nesilede hayır demem, dongle ve charging dock bir fark doğru söylüyorsunuz fakat ince nokta bunlar. 9.nesil ile oyun keyfinizi baltalayacak birşey yaşamazsınız. Dediğim gibi beğenilmedi attığınız yoruma göre yazdım ben.

Kusura bakma yanlış anlamışım, ama dongle ve charging dock'un ince bir ayrıntı olduğunu sanmıyorum.

Ufak fark değil diyorsunuz ama şu an Xbox 9.nesil için dongle almaya kalktığınızda yaklaşık 1100-1300TL ödemeniz gerekiyor. Ultimate C tavsiyesi veriliyor o bütçeye Bence gayet de kalın bir fark.

Keza eli yüzü düzgün bir charging dock yine 300-500 TL arasında. Ama 8BitDo hepsini doğrudan tek tuşla size gönderiyor. İç mekanik farkları da cabası.

Xbox gerçekten güzel bir oyun kolu ama bu 2 ürünü de fiyata dahil ettiğimizde çok maliyetli bir ürün oluyor. O yüzden mantıklı olan 8BitDo Ultimate almaktır.

Ben bu dongla (UGREEN Bluetooth 5.0) kullanıyorum daha gecikme veya kopma yaşamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240204_124612.jpg
    261,1 KB · Görüntüleme: 53

Charging dock almayacağım şarjlı pille kullanacağım dongle da 500 liraaya bulmuştum

Evet 8BitDo güzel farkındayım ama yurt dışından alamam demem gibi artı tuşlarının yeri Nintendo'ya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…