Kendime güzel temiz bir Xbox 9.nesil gamepad arıyorum sizlerde varsa almak isterim ikinci el olarak. Sony DualSense PS 5'te düşünebilirim ama önceliğim Xbox gamepad. Ankara'da oturuyorum yüz yüze görüşebiliriz veya direkt kargoyla alabilirim.
Hocan elimde hem XBOX yeşil hem de Dualsense beyaz mevcut. XBOX kolu kullanılmadı sayılır açıp test ettim sadece. Fatura veya garanti mevcut değil yurt dışındayken almıştım ama PS5'e geçince de hiç kullanmadım. Dualsense satmak önceliğim. Dualshock 4 de var elimde PS4'den kalan. Dualshoc'ları 1200-1500'den diğerlerini 2000'den verebilirim. Ankara'da oturuyorum deneyip almak isterseniz.
Hocan elimde hem Xbox yeşil hem de DualSense beyaz mevcut. Xbox kolu kullanılmadı sayılır açıp test ettim sadece. Fatura veya garanti mevcut değil yurt dışındayken almıştım ama PS5'e geçince de hiç kullanmadım. DualSense satmak önceliğim. DualShock 4 de var elimde PS4'ten kalan. Dualshoc'ları 1200-1500'den diğerlerini 2000'den verebilirim. Ankara'da oturuyorum deneyip almak isterseniz.
PC'de Playstation kollarını hiç denemedim hocam gerçekten hiç bir fikrim yok. Yakın zamanda sattığım bir tane de kırmızı XBOX kolum vardı, onunla PC'de oyun oynamak son derece keyifliydi
Elimde mavi 9. nesil Xbox gamepad var, PS kullandığım için ihtiyacım yok. Aylardır dolabın içinde duruyor nerdeyse hiç kullanmadım, tertemiz ve hiçbir sorunu yok. Garantisi, faturası mevcut değil. Gardrops'tan verebilirim.
Elimde mavi 9. nesil Xbox gamepad var, PS kullandığım için ihtiyacım yok. Aylardır dolabın içinde duruyor neredeyse hiç kullanmadım, tertemiz ve hiçbir sorunu yok. Garantisi, faturası mevcut değil. Gardrops'tan verebilirim.
PC'de PlayStation kollarını hiç denemedim hocam gerçekten hiçbir fikrim yok. Yakın zamanda sattığım bir tane de kırmızı Xbox kolum vardı, onunla PC'de oyun oynamak son derece keyifliydi.