M mergen_t Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #21 fiqt dedi: Discord adresim: fjrat yazabilirsiniz. Teşekkürler bu arada yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim ben hocam.
fiqt dedi: Discord adresim: fjrat yazabilirsiniz. Teşekkürler bu arada yardımcı oldunuz. Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim ben hocam.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 22 Ağustos 2024 #22 Turkish Delight dedi: Hocam "ürün sağlam, garantisi benim kardeşim" diyorsanız sizden alsın. yüz yüze görüşerek ve test ederek mi vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Bu daha uygun değil mi sizce hocam? Hem fiyatı daha ucuz hem de kutusu falan var.
Turkish Delight dedi: Hocam "ürün sağlam, garantisi benim kardeşim" diyorsanız sizden alsın. yüz yüze görüşerek ve test ederek mi vereceksiniz? Genişletmek için tıkla... Bu daha uygun değil mi sizce hocam? Hem fiyatı daha ucuz hem de kutusu falan var.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Ağustos 2024 #23 fiqt dedi: Bu daha uygun değil mi sizce hocam? Hem fiyatı daha ucuz hem de kutusu falan var. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi ama attığı sarı site linki yayından kaldırılmış. Sarı sitede yine KFG ürünler var ama test edip almayı kabul ediyorlar mı bilemem.
fiqt dedi: Bu daha uygun değil mi sizce hocam? Hem fiyatı daha ucuz hem de kutusu falan var. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi ama attığı sarı site linki yayından kaldırılmış. Sarı sitede yine KFG ürünler var ama test edip almayı kabul ediyorlar mı bilemem.