Xbox 9. nesil Gamepad'in Bluetooth gecikme süresi fazla mı?

Bende One S kontrolcü var. Sanırım bir nesil öncesi. O zaman için kontrolcüye 230 TL, alıcıya ise yanlış olmasın 14 TL gibi bir para vermiştim. En az 7-8 senedir sorunsuz kullanıyorum bu ikiliyi PC'de.
Orijinal dongledan mı bahsediyorsun? O ise, onu alma şansım yok çünkü

İptal etmenize gerek yok. Hissetmessiniz.
Siz kullanıyor musunuz?

2-3 ay boyunca kullandım, bende ASUS'un Bluetooth adaptörü vardı gecikme yoktu. Fakat DualSense elime geçtiğinde ve Bluetooth ile oynadığımda özellikle FC 24 gibi oyunlarda farkı rahat hissediyordum. Yine de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
8bitdo ultimate gibi ürünler daha mı mantıklı olur o zaman? Dongle ile birlikte geliyor

Anakartım 5.0 destekli olduğundan gecikme yaşamıyorum teşhir ürünü olmasına rağmen. Size tavsiyem ya 8bit alın ya da 2. el temiz 9. nesil bulmaya çalışın. Sıfır ürünlere 2.5k üstü bayılmaya gerek yok.

Anakartım 5.0 destekli olduğundan gecikme yaşamıyorum teşhir ürünü olmasına rağmen. Size tavsiyem ya 8bit alın ya da 2. el temiz 9. nesil bulmaya çalışın. Sıfır ürünlere 2.5k üstü bayılmaya gerek yok.
Sıfır ürün sipariş ettim parasal olarak çok zorlamayacak ama 8bitdo aynı kalitedeyse onu alayım

8 Bitdo'yu da kullandım. O konuda gerçekten çok başarılı ve Xbox kumandasını aratmıyor.
Ergonomi, boy vs her şeyi aynı mı?

Sıfır ürün sipariş ettim parasal olarak çok zorlamayacak ama 8bitdo aynı kalitedeyse onu alayım

Ergonomi, boy vs her şeyi aynı mı?
Ve xbox kolu gibi her oyunda destekleniyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı