Xbox 9. nesil hissiyat konusunda daha iyisi var mı?

Shinoa

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, elimde DualSense, switch, Xbox 8. nesil ve ayrıca 8BitDo 2C var. 8BitDo'dan memnunum fakat bu kontrolcü X360 emülasyonu yapıyor ve aslında Xbox series kontrolcülerinden titreşim ve hissiyat konularında geride. Örnek olarak tetikler altında titreşim yok.

9. nesil kontrolcüsünden başka bunu sağlayabilecek bir kontrolcü var mı?

DualSense haricinde, bir tane de Xbox olsun istiyorum. Ayrıca 8. nesil kontrolcüm arızalı maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir gamesir kullanıyorum ve yakın zamanda gamesir cyclone 2 aldım, titreşim konusunda beni yarıyolda bırakmadı f1 oynarken arka tekerleri hissetmek ve kerblerde tam manasıyla durmak amaçlı hissetmem gerekiyor ve işimi fazlasıyla görüyor

Hocam bu kontrolcülerde de tetik altı titreşimi yok. Benim sorum Xbox 9. nesil hissiyatı vermesi idi yani Series X/S sürücülerini kullanan kontrolcüler, X360 değil.

Başka bir cevap gelmediğine göre Xbox kontrolcüsünü alıyorum.

Kablosu sorun değilse o vakit gene gamesirden eski kolumun üst modeli olan kaleid öneririm, 3 metrelik bir kablosu var uzunluk sorun olmaz. Dediğiniz gibi 4 titreşim motoru var ve kalan özellikleri de xbox kolundan daha iyi, sadece kablosuz kullanılmıyor. Xbox lisanslı bir kol yani konsollarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz

Uzun süre gamesir g7 kullandım, arkadaşımdan aldığım xbox kolunda hissiyat olarak daha iyiydi. İkisi de potansiyometre stickler kullanmasına rağmen bana göre kendi kolumun hissiyatı sticklerde de triggerlarda da daha güzeldi. Aynı zamanda mekanik ön tuşları da hissiyat olarak klasik membrandan çok daha güzel, ömür olarak da daha uzun

Kusura bakmayın dün 360'ı simule etme kısmını tam okumamışım

Hocam kablosuz olsa iyiymiş aslında.

Hocam kablosuz olsa iyiymiş aslında.
Xbox lisanslı kollar genelde malesef pahalı oluyorlar lakin kablo uzunluğu yüzünden bir sorunum benim olmadı, 1.5 sene boyunca kullandım bendeki kolu 1.8 metrelik bir kablosu vardı, kablonun yerinden çıkmaması için içeri gömük bir usb c kullanıyorlar uzaktan oynasanız da yerinden oynamıyor kablo yani, eğer kablo değişmeniz gerekirse yeni kablo bulmak bazen zor olabiliyor onda da ben ttec alumicable aldım tam oturuyor girintili kısma. Kablosuz olup kalitesiz olacağına kabloyla kaliteli olmasını tercih etmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…