Xbox 9. nesil kol eşleştirilmişte kalıyor çalışmıyor

Bunnys

Hectopat
Daha fazla  
Kol eşleşiyor fakat çalıştırmak için Xbox simgesine bastığımda 3 4 saniye ışık yanıyor sonra aniden kapanıyor ve o 3 4 saniye içinde 1. resimden 2. resimdeki şekle geliyor.

1673451330701.png

1673451336965.png

Kablo ile denedim fakat yine çalıştıramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol eşleşiyor fakat çalıştırmak için Xbox simgesine bastığımda 3 4 saniye ışık yanıyor sonra aniden kapanıyor ve o 3 4 saniye içinde 1. resimden 2. resimdeki şekle geliyor.

Eki Görüntüle 1629751

Eki Görüntüle 1629752

Kablo ile denedim fakat yine çalıştıramadım.

Kontrolcüyü kaldırın. Ardından ortadaki X harfine basılı tutarak kapattığınızdan emin olun. Ardından X ve sinyal gönderme tuşu gibi olan tuşa basılı tutun o esnada bilgisayardan bluetooth ile aratın. Çıktığı gibi tıklayın,bağlanacaktır.

13.jpg 12.jpg

1673453152183.png

hocam bu şekile geliyor dediklerinizi yaptıktan sonra fakat tekrar xbox simgesine bastığım zaman videodaki gibi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işık biraz yanıyor ardından sönüyor çalıştıramıyorum kolu.

1673453152183.png

Hocam bu şekile geliyor dediklerinizi yaptıktan sonra fakat tekrar Xbox simgesine bastığım zaman videodaki gibi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Garantiye yolladım cihazı değiştirdiler bu tarz bir şey yaşayanlar olursa garantiye yollayın hallediyorlar.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1629793

hocam bu şekile geliyor dediklerinizi yaptıktan sonra fakat tekrar xbox simgesine bastığım zaman videodaki gibi oluyor.

Garantiye yolladım cihazı değiştirdiler bu tarz bir şey yaşayanlar olursa garantiye yollayın hallediyorlar.

Nasıl gönderdin ben günlerce aradım UPS ve Microsoftu kimse gelmedi almaya. Kendin mi götürdün?

Nasıl gönderdin ben günlerce aradım UPS ve Microsoft'u kimse gelmedi almaya. Kendin mi götürdün?

Ayakkabı kutusunun üstüne sipariş numarası ve mailde gelen kodu kağıda yazıp yapıştırdım. UPS şubesine bıraktım onlara mailde gelen kodu söyleceksin hallediyorlar.

Cuma günü değişim yapıldığı maili geldi cumadan beri kargoya bakıyorum

paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir.​

Mesajı çıkıyor pazartesi de gelmezse UPS'i arayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı