milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #1 Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum. Bluetooth'a sahip değilim. Yine de kullanabilir miyim? MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) Fiyat & Özellik | MediaMarkt MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübün www.mediamarkt.com.tr
Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum. Bluetooth'a sahip değilim. Yine de kullanabilir miyim? MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) Fiyat & Özellik | MediaMarkt MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübün www.mediamarkt.com.tr
killeroftexas Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 730 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #2 milinarid dedi: Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum. Bluetooth'a sahip değilim. Yine de kullanabilir miyim? MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) Fiyat & Özellik | MediaMarkt MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübün www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum ama şarj kablosunun da yeni nesil olması lazım.
milinarid dedi: Xbox 9. nesil kol almayı düşünüyorum. Bluetooth'a sahip değilim. Yine de kullanabilir miyim? MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) Fiyat & Özellik | MediaMarkt MICROSOFT Xbox Wireless Oyun Kolu Beyaz (9.Nesil) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübün www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet ben kullanıyorum ama şarj kablosunun da yeni nesil olması lazım.
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 Evet kablolu bir şekilde kullanabilirsiniz.
milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #4 killeroftexas dedi: Evet ben kullanıyorum ama şarj kablosunun da yeni nesil olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yanında geliyor mu benim ayrı olarak mı almam gerekiyor.
killeroftexas dedi: Evet ben kullanıyorum ama şarj kablosunun da yeni nesil olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yanında geliyor mu benim ayrı olarak mı almam gerekiyor.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #5 milinarid dedi: Yanında geliyor mu benim ayrı olarak mı almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Normalde pille çalıştığı için gelmiyor.
milinarid dedi: Yanında geliyor mu benim ayrı olarak mı almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Normalde pille çalıştığı için gelmiyor.
milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #6 Peki ya Wireless için önerebileceğiniz Bluetooth var mı?
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 12 Nisan 2021 #7 Type-C kablo ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 12 Nisan 2021 #8 Hocam bunu almanın amacı stabil bir kablosuz deneyim zaten, bu kadar para vermeye gerek yok kablo ile kullanacaksanız.
Hocam bunu almanın amacı stabil bir kablosuz deneyim zaten, bu kadar para vermeye gerek yok kablo ile kullanacaksanız.
İki gözlü İlluminati Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #9 Kullanırsın ama Bluetooth kadar akıcı oynayamazsın ben kullandım ikisini de Bluetootha geçince ferahladım resmen Bir de PC için pes tarzı bedava oyun önerir misiniz
Kullanırsın ama Bluetooth kadar akıcı oynayamazsın ben kullandım ikisini de Bluetootha geçince ferahladım resmen Bir de PC için pes tarzı bedava oyun önerir misiniz
milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 12 Nisan 2021 #10 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam bunu almanın amacı stabil bir kablosuz deneyim zaten, bu kadar para vermeye gerek yok kablo ile kullanacaksanız. Genişletmek için tıkla... Peki ya önerebileceğiniz Bluetooth var mı?
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam bunu almanın amacı stabil bir kablosuz deneyim zaten, bu kadar para vermeye gerek yok kablo ile kullanacaksanız. Genişletmek için tıkla... Peki ya önerebileceğiniz Bluetooth var mı?