Xbox 9. nesil kol nasıl şarj edilmeli?

SyLaS61

Hectopat
Elimde 9. nesil kol var. Duracell pil ile çalıştırıyorum. Bu pilin şarjı bitince geri şarj edip taksam bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piliniz şarjlı ise tekrar şarj edebilirsiniz normal duracall ise değiştirmeniz gerekir. Telefon şarj aletiyle şarj edebilirsiniz.

Üzerinde şarjlı pil mantiken şarj olması lazım ama ben normal piller ile kullanıyorum şarjlı pille hiç denemedim.

Direk type-c Bağlayınca piller dolar mı ki?
Xbox kollarının pilini Type-C'den şarj edemezsiniz. Eğer içinde Xbox batarya kiti yoksa Type-C'den sadece anlık güç alır. Şarjlı pil ve şarj aleti alın.

Şimdi bende baktım hocam doğru söylüyorsunuz teşekkürler. Bu markayı hiç görmedim sağlam mı mümkünse Duracell almak isityorum.

Şimdi bende baktım hocam doğru söylüyorsunuz teşekkürler. Bu markayı hiç görmedim sağlam mı mümkünse Duracell almak isityorum.
Duracell'den daha iyi. Kendim 5-6 sene Xbox One S kollarını Duracell şarjlı pillerle kullandım. Şimdi satıp 9. nesil kol aldım. Araştırarak da bu pilleri aldım. Bu pillerden daha iyi sadece 1-2 model daha var. Onların da fiyatı yüksek geldi. Recyko Pro, Duracell'den daha iyi değerlere sahip. GP zaten bilinen bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…