Xbox 9. nesil kol USB kablo ile şarj edilebilir mi?

Hiç olmadı bunu öneririm. Ben kullanıyorum. 2 Adet ince 2 adet normal pil ile geliyor. Ben buna ek olarak 4 adet daha pil almıştım. 2 kol için dönüşümlü olarak kullanıyorum. Oldukça memnunum.

Yani senin dediğin şarj cihazını alıp takınca şarjlı oluyor.

Hocam şarj edilebilir piller kalem pillerle aynı boyutta olan ama adı üstünde şarj edilebilir pillerdir. Ve özel bir şarj cihazı almanız lazım. Zaten şarj edilebilir pil alan birinin ilk yapması gereken şey budur.

Ya da bununla uğraşamam diyenler linki yukarıda paylaşılan Microsoft'un özel pilini alacak ve onu Xbox üzerinden USB ile bağlıyken de şarj edebilir.

Xbox kollarda iki tür pili de kullanabiliyorsunuz çünkü.

Hayır olmaz. O pilleri şarj edebilecek bir devre olması lazım ki bu yüzden onlara özel şarj cihazları var. Siz şarj edilebilir pilleri alırken uygun şarj cihazı da almadınız mı
İstasyon aldım hocam ama öbür türlü şarj edilir mi diye merak ettim.

İstasyon aldım hocam ama öbür türlü şarj edilir mi diye merak ettim.

Siz özetle hangi tür pil kullanıyorsunuz şu anda kolda?

Şarj edilebilir kalem pil mi?
Microsoft'un tek parça olarak cihaza takılan özel pili mi? (Ya da onun eşdeğeri bir markanın)

Siz özetle hangi tür pil kullanıyorsunuz şu anda kolda?

Şarj edilebilir kalem pil mi?
Microsoft'un tek parça olarak cihaza takılan özel pili mi? (Ya da onun eşdeğeri bir markanın)
Hocam duracell bir tane 1300 bir tane 2500 amper şarj edilebilir kalem pil kullanıyorum.

Bu arada araya gireceğim ancak Microsoft'un "Xbox Yeniden Şarj Edilebilir Pil" ürününe sahibim ve deneyimimle beraber; bu illeti pek tavsiye etmiyorum, kısacası uzun vadeli bir ürün değil ve gereksiz masraf. Elinizde şarj edilebilir en azından uzun kullanım için Duracell Şarj Edilebilir 2500mAh pilerle Duracell CEF14 modeli ile şarj edebilirsin, hem kârlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…