oğuzhan211 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Xbox 9. nesil kol edindim. Batarya için kablo ile oynarken şarjının dolmasını istiyorum. Kendi şarj kiti ya da başka bir ürünle mümkün mü?
Xbox 9. nesil kol edindim. Batarya için kablo ile oynarken şarjının dolmasını istiyorum. Kendi şarj kiti ya da başka bir ürünle mümkün mü?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 16 Nisan 2023 #2 oğuzhan211 dedi: Xbox 9. nesil kol edindim. Batarya için kablo ile oynarken şarjının dolmasını istiyorum. Kendi şarj kiti ya da başka bir ürünle mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şarj kiti ile bu mümkün sadece.
oğuzhan211 dedi: Xbox 9. nesil kol edindim. Batarya için kablo ile oynarken şarjının dolmasını istiyorum. Kendi şarj kiti ya da başka bir ürünle mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Şarj kiti ile bu mümkün sadece.